Jak najszybciej sie zblaznic...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
proponuje poczytac opisy aukcji tego kolegi: Ezop
i wziac z niego przyklad....satysfakcja gwarantowana
a wogole dowiedzialem sie ze moj strumien jest produkcji Abarth i jest wart 1000 zeta...chce ktos kupic?? no i oczywiscie ze kolo zamachowe lekkie dodaje mocy!!!

Fakt faktem dałem priva zai le strumionke chce puscic zobaczymy

ej a czego ty sie spodziewales po opisach przedmiotow goscia ktory sie ezop zwie?? {ezop to ten starozytny od bajek}

podobno po tym zabiegu malacz zaczyna latać (oczywiście przy dobrych wiatrach kierowcy)

O ile pamiętacie Ezop to tuningowiec co zrobił płatna stronę z ogólnie znanymi przeróbkami malucha i się jeszcze wykłócał że to on wszysko wymylił...

Jego ABARTH którego sprzedaje na częsci :

ale wiocha....

Swego czasu sprzedał kilkaset aukcji z wejsciem na jego www

kurwa jeszcze drzwi z eleganta do fla....trzymajcie mnie bo sie potne

Gość ma ceny z kosmosu lampy na tył ma drożej niż nowe w sklepie u mnie Pamietam jego strone, ogólnie wieś!!!

to Ty pierwszy raz o Ezopie słyszysz? Gość to mega LOL. Najbardziej wymiata płatna strona ze skopiowanymi poradami jak poprawiać maluszka! Leje z niego

i qrwa po polsku pisac nie umie w dodatku :/ a pierdoli tak od rzeczy w tych opisach ze glowa boli

patrzcie na tytuł tej aukcji! Aż tak głupi on jest czy chce klientów zwabić?

KLIKERS

Strona LOLOZOPA

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-05-24 13:55:02 ]

łooo kurwa panowie.....czekujcie to: jego strona!! i w menu wybierzcie EZOP
ja jeszcze nie moge dojsc do siebie

Cytat:
2005-05-24 13:54:45, 3zeR_MDS pisze:
łooo kurwa panowie.....czekujcie to: jego strona!! i w menu wybierzcie EZOP ja jeszcze nie moge dojsc do siebie

Remiza & Just 5 Stajl a najlepszy i świadczący o wysokim poziomie intelektualnym jest ten tekst: "biorę udział w kjs i różnych konkursach tuningowych. pilotem moim jest moja laska Patrycja którą bardzo kocham"

Przysięgam gdybym zobaczył go na jakimś KJS to bym na pewno był na ostatniej pozycji! Po prostu ze śmiechu nie byłbym w stanie prowadzić

[ wiadomość edytowana przez: owz dnia 2005-05-24 13:59:21 ]

wymiękam... poprostu wymiękam... siedze w robocie i teraz przez Was nie bede umial pracować... poprostu tarzam sie ze śmiechu....

Ezop to już legenda... jak master Dżedaj Joda
Ciekawe co ma wybite na tych nieśmiertelnikach... "Chory na mózg, nie reanimować!"

niesmiejcie sie z mastera tuningu F126 on albo udaje głupiego albo to nieprzeciętny matoł

Teraz conieco napisze - jest jaki jest ale mam jedną uwage.
Keidys byłem na jego www jak mialem stałe ip i przeróbki sa zrobione porzadnie.
Z jego www sie conieco nauczyłem jest wytłumaczone wszystko dokladnie - nigdzie indziej nie sa tak opisane przeróbki .. No ale auto jest jakie jest ...

Cytat:
2005-05-24 15:00:10, CZUCZU pisze:
jak mialem stałe ip

a ci co mieli ip dynamiczne byli uznawani za oszustow dzielacych sie swoim kontem z innymi ludzmi

Cytat:
2005-05-24 15:00:10, CZUCZU pisze:
Teraz conieco napisze - jest jaki jest ale mam jedną uwage. Keidys byłem na jego www jak mialem stałe ip i przeróbki sa zrobione porzadnie. Z jego www sie conieco nauczyłem jest wytłumaczone wszystko dokladnie - nigdzie indziej nie sa tak opisane przeróbki .. No ale auto jest jakie jest ...

wiesz co jakos do mnie zawsze bardziej przemawiala stronka zurawia albo deniora, wszystko baradzo ladnie opisane i na dodatek za darmo.