Jedno takie tam zdjęcie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

jedno powiem motorola e398 ma beznadziejny aparat!!!!!!!!!
mozna sobie klikać wiele razy a i tak zrobi jedno zdjęcie , które potem trzeba zatwierdzać, zapisywać itp.
ale odgłos robionego zdjęcia wydaje....

nie pytajcie gdzie powiem tylko że było to ok 4-5 rano przy zerowym ruchu......gdzieś w warszawie

Tomek choc Ci tego szczerze nie zycze , oby to nie bylo preludium do nastepnego tematu w "Historia pewnego wypadku..."

Warszawa o obojetnie ktorej godzinie nie jest miejscem do takich predkosci , ale napewno sie myle ...

pozdrawiam i szczescia zycze

chyba ze 2 dni zes sie rozpedzal do takiej predkosci

łał

Cytat:
2005-06-07 07:30:47, soop pisze:
łał

Odrzekł Tomek widząc wyjeżdżającą z podporządkowanej ciężarówkę i to były jego słowa. Cześć jego pamięci!

Najsik

W koncu Tomek sie pochwalil

Chyba odkad tylko kupil bete chcial wszystkim udowodnic, ze to lata 240. Gratulacje

P.S.
Dobrze, ze jestes wsrod nas

zawsze brakowało mi dowodu, nigdy nie miałem przy sobie aparatu zeby cyknąć fotke......aż do wczoraj gdy przypomniałem sobie że mam przeca aparat w telefonie

było nawet z milimetr ponad 240 , fotka strzelona w momencie zdjęcia nogi z gazu - dlatego wskazówka jest taka szeroka

odnośnie samochodów z bocznej drogi - na moście siekierkowskim takich nie ma

[ wiadomość edytowana przez: Tomek-Mydlowski dnia 2005-06-07 08:21:51 ]

Gadanie... Dłuższa prosta i jest.

Ciekawe ile licznik zawyża

to już inna sparawa

Coool....

Z takim przyspieszeniem to drogi Tomaszu masz szanse dogonić mojego Mercedesa chyba

a moze postawiles Buuuume na klocach z tyłu i w miejscu było te 240

Cytat:
2005-06-07 11:58:42, Petersen pisze:
a moze postawiles Buuuume na klocach z tyłu i w miejscu było te 240

Ale to chyba już na pierwszym biegu

Nie ściemniaj, widać że fotomontaż

Pozdrawiam - SpeedR

poprostu tomek zrobil lustrzane odbicie wskazowki

Cytat:
jedno powiem motorola e398 ma beznadziejny aparat!!!!!!!!!
mozna sobie klikać wiele razy a i tak zrobi jedno zdjęcie , które potem trzeba zatwierdzać, zapisywać itp.
ale odgłos robionego zdjęcia wydaje....

Poczekaj jakis tydzien czy dwa dostaniesz zdjecier o duzo lepszej jakosci i to z przodem autka i dokładna predkoscia hihihihi

Cytat:
2005-06-07 17:32:23, marcin21100 pisze:
Poczekaj jakis tydzien czy dwa dostaniesz zdjecier o duzo lepszej jakosci i to z przodem autka i dokładna predkoscia hihihihi

I z rachunkiem za wykonanie fotki ile to moze byc? z 1000?

mysle ze to sie kwalifikuje pod zabranie prawa jazdy

Kurde Tomek, wiesz jak Cie lubię.....

Naprawdę, wolę zobaczyć się z Tobą na browarku niż na pogrzebie

mnie bardziej pasjonuja przyspieszenia niz predkosci maxymalne. Tomek lubi predkosci maxymalne i rozpedzac sie do nich 2 dni bo wydaje mi sie ze troche to trwalo jak bete rozbujales no i miales wiatr w tylek

Cytat:
Kurde Tomek, wiesz jak Cie lubię.....

Naprawdę, wolę zobaczyć się z Tobą na browarku niż na pogrzebie

Jacek a pamietasz jak zesmy zapierdzielali 170 w nocy do ilek a potem chamowanie do 0 w ostatniej chwili ??. czy to bylo rozsadne?
Wszyscy pouczaja Tomka a sami zapierdzielaja z podobnymi predkosciami. Czy nikt z was nieprobowal swojego auta i ile ono wyciagnie? Mysle ze kazdy. Po to zrobiono samochody ktore jezdza 300 zeby jezdzic nimi 300 oczywiscie gdy na to pozwalaja warunki. Tomek niejechal tyle w korku czy w ruchu ulicznym tylko z ranca na pustym moscie jedyne co mogl zabic to komara albo wrubla lub siebie gdyby auto zawiodlo.
Ja jezdze spokojnie ale czasem jak mnie najdzie to tez lubie przycisnac