Chłopaki wszystko sprawdzone i nic klima

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie tak ja mowiliscie pprzczyscielem styki od kabelka przy chlodnicy klawisz siweci w autku od klimy sprezarka sie wlacza rurka zimna wiec gaz jest ale ten cholerny wiatrak sie nie kreci od chlodnicy a normalnie sie zalacza jak jest wyoka temp silnika
ale ma przeciez pracowac zawsze gdy klime sie wlacza
powiedzcie co jeszcze sprawdzic (gdzie??)bo mizernie mi chlodzi

sprawdz przekaznik wentylatora po lewej stronie przy akumulatorze - moze cos z nim jest nietak,on jest odpowiedzialny za zalanczanie wiatraka

a sa osobne przekazniki do klimy i do normalnego wlaczania wiatraka na chlodnicy ??? bo na wolnym biegu powinien sie zalaczac podczas klimy

widze chlopaki ze nic mi nie podpowiecie

Cytat:
widze chlopaki ze nic mi nie podpowiecie

jakby nie patrzeć klima nie jest standardem w naszych essich...także stąd może ten problem i brak reakcji na Twoje pytanie

Cytat:
2005-05-26 23:01:43, mmmmat pisze:
panowie tak ja mowiliscie pprzczyscielem styki od kabelka przy chlodnicy klawisz siweci w autku od klimy sprezarka sie wlacza rurka zimna wiec gaz jest ale ten cholerny wiatrak sie nie kreci od chlodnicy a normalnie sie zalacza jak jest wyoka temp silnika ale ma przeciez pracowac zawsze gdy klime sie wlacza powiedzcie co jeszcze sprawdzic (gdzie??)bo mizernie mi chlodzi

Sprawdzę dzisiaj ten wiatrak (czy włącza się od razu po włączeniu klimy) Wykaż cierpliwość