| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Romanguitar DEADSOUL Opel Omega C Kombi Wrocław | 2005-05-30 11:57:05 Witam Wszystkich Klubowiczów i Forumowiczów...
Zkupiłem niedawno Omege 2.0 z 99 roku, ale niestety tylko z jednym kluczykiem (tak była wczesniej sprowadzona). I w związku z tym mam pytanko. Czy niewiecie gdzie w okolicach Wrocławia dorobie jakos za normalne pieniadze taki kluczyk (z czipem oczywiscie)? Bo serwis to podejrzewam, ze mnie zje finansowo. Pozdrawiam Roman |
johnybig DEADSOUL Omega B MV6 Poznań | 2005-05-30 15:29:03 jak jechałęm od siebie do wrocławia właśnie, to po drodze w pierwszym jaki był zakładzie dorobili mi za 130zł z immobilaizerem włoską podrube, za to abyś miał na kluczyku znaczek opla to 80zł więcej |
Scooby Omega caravan 2.5V6 Warszawa | 2005-05-30 15:58:12 A jak wprogramowali Ci kluczyk do imobilizera? A może w twojej omie nie działa? |
Arco Omega BFL 2,5 DTI Rumia / Gdynia | 2005-05-30 17:41:04 130 PLN chyba za sam kluczyk z immo - bez sterowania centralnym i musiałeś mieć PIN kluczyka
bo mi w 3mieście powiedzieli tak 150 kluczyk z immo 150 pilot do centralnego 150 z sprowadzenie (zczytanie kodu kluczyka) |
Romanguitar DEADSOUL Opel Omega C Kombi Wrocław | 2005-05-30 22:25:47 jak jechałęm od siebie do wrocławia właśnie, to po drodze w pierwszym jaki był zakładzie dorobili mi za 130zł z immobilaizerem włoską podrube, za to abyś miał na kluczyku znaczek opla to 80zł więcej
A pamietasz adres tego zakladu? Tylko kurde ja pinu tez nie mam... mam jeden kluczyk dzialajacy i tyle! Roman |
johnybig DEADSOUL Omega B MV6 Poznań | 2005-06-03 08:47:08 tamtego zakładu nie ma szans sobie przypomnieć ale byłem spytać się 100metrów od swojej pracy to w poznaniu na ul. dąbrowskiego dorabiają takei kluczyki z immobilizerem za 100-140zł , konkretnie do mojej omy chcą 120zł za kluczyk silki, do zaprogramowania tego chip'a co jest w kluczyku nie musisz znać pin'ów bo mają maszynki co zczytują z oryginalnego klucza i robią kopie 1:1 do nowego. To jest kluczyk od omy 97' bez pilota zintegrowanego, pilot do alarmu jest ten jajowaty osobno, |
Romanguitar DEADSOUL Opel Omega C Kombi Wrocław | 2005-06-03 11:09:25 Dzieki za info.
Czyli do 150 zl musze szukac ekipy co mi to zrobi. A w oryginalnym (tym jednym co mam kluczyku) mam pilota ale mam tez osobno pilota od alarmu, ktorym w zasadzie wszystko robie. To jest sens zebym dorabial kluczyk z pilotem? Pewnie drozej wyjdzie... a w sumie nie potrafie sobie wyobrazic sytuacji w ktorej ten kluczykowy pilot byl by mi potrzeby. Starczy mi tylko kluczyk z immobilizerem, co nie? Pozdrawiam Roman |