Dorobienie kluczyka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich Klubowiczów i Forumowiczów...
Zkupiłem niedawno Omege 2.0 z 99 roku, ale niestety tylko z jednym kluczykiem (tak była wczesniej sprowadzona). I w związku z tym mam pytanko. Czy niewiecie gdzie w okolicach Wrocławia dorobie jakos za normalne pieniadze taki kluczyk (z czipem oczywiscie)? Bo serwis to podejrzewam, ze mnie zje finansowo.
Pozdrawiam
Roman

jak jechałęm od siebie do wrocławia właśnie, to po drodze w pierwszym jaki był zakładzie dorobili mi za 130zł z immobilaizerem włoską podrube, za to abyś miał na kluczyku znaczek opla to 80zł więcej

A jak wprogramowali Ci kluczyk do imobilizera? A może w twojej omie nie działa?

130 PLN chyba za sam kluczyk z immo - bez sterowania centralnym i musiałeś mieć PIN kluczyka

bo mi w 3mieście powiedzieli tak

150 kluczyk z immo
150 pilot do centralnego
150 z sprowadzenie (zczytanie kodu kluczyka)

jak jechałęm od siebie do wrocławia właśnie, to po drodze w pierwszym jaki był zakładzie dorobili mi za 130zł z immobilaizerem włoską podrube, za to abyś miał na kluczyku znaczek opla to 80zł więcej

A pamietasz adres tego zakladu?
Tylko kurde ja pinu tez nie mam... mam jeden kluczyk dzialajacy i tyle!
Roman

tamtego zakładu nie ma szans sobie przypomnieć ale byłem spytać się 100metrów od swojej pracy to w poznaniu na ul. dąbrowskiego dorabiają takei kluczyki z immobilizerem za 100-140zł , konkretnie do mojej omy chcą 120zł za kluczyk silki, do zaprogramowania tego chip'a co jest w kluczyku nie musisz znać pin'ów bo mają maszynki co zczytują z oryginalnego klucza i robią kopie 1:1 do nowego. To jest kluczyk od omy 97' bez pilota zintegrowanego, pilot do alarmu jest ten jajowaty osobno,

Dzieki za info.
Czyli do 150 zl musze szukac ekipy co mi to zrobi.
A w oryginalnym (tym jednym co mam kluczyku) mam pilota ale mam tez osobno pilota od alarmu, ktorym w zasadzie wszystko robie. To jest sens zebym dorabial kluczyk z pilotem? Pewnie drozej wyjdzie... a w sumie nie potrafie sobie wyobrazic sytuacji w ktorej ten kluczykowy pilot byl by mi potrzeby. Starczy mi tylko kluczyk z immobilizerem, co nie?
Pozdrawiam
Roman