[K] Kto sie zrzuci na malucha?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
-->Link<-- do aukcji. Koles chce rowno 600, pisal mi ze silnik cacy. Zalezy mi na budzie z papierami, reszta mnie nie interesuje. Jesli komus nie chcialoby sie wydzierac silnika, to wytne tylko podloge bagaznika z numerami i tabliczka znamionowa, a malucha bedzie sobie mozna sholowac.

PILNE!!

Z gory dzieki.

[ wiadomość edytowana przez: Koxx dnia 2005-05-28 09:21:43 ]

to nie chcesz juz mojego ?

witaj!
jesli zalezy Ci na papierze to mam propozycje:
kolega chce przedać malca 76 rok ważne OC i przegląd moznaby umowe spisac na Ciebie i za 30zł są twoje wysyłkowo -> jesli jestes interested daj zynka na priva

ja moge Ci dac swoje papiery za free po spisaniu umowy... co Ty na to ? chyba ze Race Di szybciej przyjedzie po sprzeta

Cytat:
2005-05-28 13:50:42, waco pisze:
witaj! jesli zalezy Ci na papierze to mam propozycje: kolega chce przedać malca 76 rok ważne OC i przegląd moznaby umowe spisac na Ciebie i za 30zł są twoje wysyłkowo -> jesli jestes interested daj zynka na priva

o kufaaa ale sie pomyliłem wstyd mi jak cholera sory KOXX ten maluch jest 75 rok nie 76

Przed momentem dostalem maila o wygraniu aukcji malca '76 co bylo dla mnie zaskoczeniem, bo cena jaka proponowalem nie byla zbyt wysoka, a sprzedajacy widocznie nie upilnowal aukcji. Narazie nie wiem co bede z nim robil, na 100% bedzie do sprzedania silnik 600cc i inne czesci, np. zderzaki chromowane z gumowymi odbojnikami.
Waco, mimo wszystko jestesmy umowieni

W srode bede wiedzial co i jak, czy sprzedaje czesci z tego malca, jesli tak to co i za ile.

Pozdr, Koxx.

[ wiadomość edytowana przez: Koxx dnia 2005-05-30 12:17:23 ]