Krótka skrzynia do malucha+kilka gratów

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Kiedyś posiadałem takie autko jak 126p.. ostatnio wywalałem wszystko na złom, ale kilka żeczy zostało....

1. Krótkie przełożenia do skrzyni, 3 i 4 krótkie, rewelacyje efekty i osiągi... skrzynia ma skośne zęby, ale inny profil zęba niż seryjne, bardziej proste na trujce.... fotki na maila

2. Alternator z oblachowaniem

3. Półośki orginalne, 4 sztuki

4. Felga 12cali stan igła, cały czas była tylko na zapasie.

5. Wał korbowy stan igła, przebiek chyba niecałe 4 tyś kilometrów, nominalny z panewkami głównymi.

Reszta już poszła na złom, co ciekawsze już sprzedałem, a te mi się zostały... i napewno mi się już nieprzydadzą....

Pozdro

Ile za przelozenia i fotki prosze na bart322@wp.pl

Wstepnie zaklepuje przezlozenia jak byc co poprosze fotki na kolo903@op.pl

[ wiadomość edytowana przez: Kolo903 dnia 2005-06-07 18:19:04 ]

ile za . Półośki orginalne, 4 sztuki

oraz krotkie przelozenia?

pa_t@wp.pl

witam mozesz mi podac cen za krotkie perzelozenie?????? odpisz mi rusek@wbo.pl

No to jak bierzecie cos?
Czy mam dalej szukać klientów gdzie indziej?

uu przelozenia coenowo niedlamnie- za to mam bilki na tyl.....

a jaka cena by Cię zadowoliła??
A wiem że Bilsteinów ciężko wogule znaleść, co dopiero za 300pln..

Powiem ci Garii, ze szukalem niedawno krotkiej skrzyni, za 400 mozna kupic cala skrzynie z krotkimi 2,3,4. Tyle ze dla mnie przelozenia byly zbyt krotkie i nie kupilem.
Do tego w twojej choince brakuje jednego zeba, wiec nie uwierze ze jedynka chodzila dobrze i nie wypadala juz kilka przelozen w ten sposob zajechalem i widzialem zajechanych Wiec znowu dochodza koszty wymiany przelozen na inna choinke. Wiec watpie ze ktos da ci 300 za to... No ale ja sie nie znam

masz racje bart322 choinka mnie sie tez nie podoba....

Na zdjęciach jest fotka, włąśnie najgorszego zeba... jest tylko naderwany, jedynka była głosna, ale NIGDY mi jej niewybiło, można poskładać skrzynie na tej choince, napewno będzie oki, ale jak coś się stanie to do kapletu dodaje dróga choinke, i można sobie przełozyć przełożenia i dalej cieszyć sie jazdą...

Taka skrzynia to niestety towar deficytowy.... jak wszystko do malucha niestety....

Na tej skrzyni spokojnie da się jeździć po mieście, byłem dwa razy na niej w łodzi (ok. 150 km w jedna strone) i dało się jechać...
A więc przełożenia niesą za krótkie... a efekt jest rewelacyjny....

Ale jak chcecie kręcić nosami... trudno....

Garii te półośki to nówencje? bo jesli tak to możesz mi jutro w ciemno ładować (ABC oddział poznań) tylko bez M. Malec ma sie dobże wiecej stoi niż jeździ

Półośki są używane, ale stan oki.

No jak... chce ktos te przełożenia za 250pln????

Mnie sie one już nieprzydadzą, leżą niepotrzebnie...

A kaska by się przydała....

Pozdro

jak Ci niepotrzebne to oddaj za darmo, po co maja leżeć i zagracać garaż

Skrzynia niepotrzebna jak pisałem... ale kasa tak :d
Pozdro