Nie do pomyslenia...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ludziom sie w glowach przewraca coraz czescie slychac o wykorzytywaniu dzieci undefined>>klik<< moze to wplyw dzisiejszych czasem trudnych czasow albo kompetny idiotyzm...

Na ten "drażniący" temat wypowiem się krótko: ja osobiście wziąłbym spalinową piłe łańcuchową i wszystkim "pedofilom/zboczeńcom" poobcinałbym ...

uciąć kutasa a jajka psom rzucić.

Ostatnio takich przypadków wychodzi coraz więcej, może kiedyś też tak było tylko nie było tak nagłaśniane.
Nie wiem jak to nazwać ale jakbym takiego dorwała to.. grrr . Nawet jak zostanie skazany to dostanie karę taką że szkoda słów.
Od jakiegoś czasu w niedziele późnym wieczorem jest program o dzieciach.... to co tam czasem pokazuja to az sie włosy na głowie jeżą...

moze i kiedys tak bylo ale wytedy o wielu sprawach sie glosno nie mowilo....

moze kiedys ktos znajdzie podloze takich zachowan i bedzie mozna z tym"walczyc"... choc skrzywdzone dziecko nigdy nie zapomnie bolu...

Wyjdzie na agitacje a chyba jest cisza przedwyborcza

Jestem za Kara smierci .... a kaczor chce ja przywrocic

pozdr

Takiego to na dozywocie....

szkoda dzieci wróciłbym do kar cielesnych

Cytat:
2005-05-30 23:00:40, Grzechu pisze:
Takiego to na dozywocie....

I bulic za takiego kilim kilim chyba ze bedzie autostrady budowal lub numery rej. produkowal zebysmy my nie musieli placic 140zl za nie

pozdr

Cytat:
2005-05-30 23:21:20, thaniel pisze:
I bulic za takiego kilim kilim chyba ze bedzie autostrady budowal lub numery rej. produkowal zebysmy my nie musieli placic 140zl za nie pozdr

niech robi... ale kary smierci to jestem przeciwnikiem....

zreszta ponoc w pierdlu maja przej***ne totalnie...

Zawsze byłem zdania, że trzeba przestępcę pozbawiać narzędzia przestępstwa!
Wszystkim gwałcicielom i innym takim obcinać co trzeba, żeby już nie mogli...

kill`em all.