| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Rutkus F&F Sympatyk Sierra Śrem | 2005-05-31 16:11:41 Hello dzisiaj w garażu miało zajście po którym spojler z peugeota 206 moich rodziców znalazł sie na ziemi!!Chodzi tu o spojler na klapi z tyłu na lini dachu. Obejrzałem wszystko dokładnie i w klapie tylnej pozostały takie kołeczki jakby ustalające położenie całego ustrojstwa A w miejscu gdzie spojler przylega do klapy(blachy) są slady jakby czegoś podobnego do taśmy dwustronnej ale bardzo mocnej koloru czarnego, według mnie tel spojler trzymał sie głównie na tym!! Pytanie na co go umocować ponownie żeby niebyło śladów odrazxu pisze że niechce wiercić otworów i nic podobnego na co to przykleić najlepiej nazwy takich dobrych taśm albo jakieś elastyczne kleje!!! |
Jesion128 F&F Sympatyk Łódka Bols Szuflandia | 2005-05-31 16:28:13 Podjedź do blacharzy/lakierników. Oni ci to na sylikon czy cos podobnego przykleją raz dwa. |
lukaszc (S) Furious Moderator ![]() 5x126 Cracovia | 2005-05-31 16:28:52 kup tubke kleju do szyb bolla i po sprawie tylko zebyś dobrze to załozył bo później nie zedrzesz koszt około 25zł |
gumbas5 F&F Sympatyk German Style Katowice | 2005-05-31 16:59:11 nie kupuj żadnych silikonów, ani klejów, spojler był właśnie przymocowany na specjalnej dwustronnej taśmie na której przeważnie montowane są listwy boczne na drzwiach, każdy średniej klasy blacharz/lakiernik ma na stanie taką taśme, za pare groszy powinien Ci ten spoiler przykleić - przerabiałem to z listwami bocznymi w mojej byłej Felicji |
3zeR_MDS F&F Wolny Słuchacz :) Kraków | 2005-05-31 18:30:58 ja widzialem kiedys jak blacharz listwy w poldolocie guma do zucia przyklejal :/ |
Julo zakrzywiający czasop ... Kraków | 2005-05-31 19:04:08 To daj namiary na tegoi blacharza. bedziwe wiadomo gdzie nie jezdzic ![]() |
Rutkus F&F Sympatyk Sierra Śrem | 2005-05-31 21:26:55 Naczytałem sie w neci troche i z tego co widze jest kilka sposobów, wszelkiej maści taśmy dwustronne od patexa do innych, nio i kleje do szyb czrne slikony. Teraz pytanie ktoś wie gdzie dostać taką taśme jak orginalnie było przyklejone albo jak to sie nazywa???!!! |
kabul F&F Sympatyk Corolla E11 Club Tropicana | 2005-05-31 22:24:50 klej do szyb rzondzi i jest najlepsiejszy do wszystkiego co ma sie trzymac |