Geometria, Warszawa, Gdzie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam problem chcialabym sprawdzic i ustawic geometrie kol w autku wzasadzie mialam to niedawno robione ale chcialabym za pare kilometrow sprawdzic czy napewno wszystko jest wporzadku. czy moze ktos wie gdzie mozna tanio i dobrze zrobic geometrie kol w warszawie??? ja mialam geometrie kol gratisowo do naprawy wiec teraz musze poszukac czegos dobrego i taniego. Z gory dziekuje za odpowiedzi. Pozdrawiam

jeżeli Ci nie ściąga samochodu, nie tnie opon, nie pływa przy hamowaniu to widocznie szukasz sobie jakiegoś zajecia ja robię geometrię po wymianie jakiegoś elementu zawieszenia
Pozdrawiam

o ile pamiętam to koleżanka miała problemy z maglownicą, więc jesli wymieniłaś już magiel to nie ma co zwlekać i trzeba ustawić geometrię! A gdzie to sam nie wiem, bo sam się wybieram i dojechać nie mogę!

A AutoServ z muszelka nie robia w/w "napraw"??

Ulica Łodygowa w stacji kontorili pojazdów - dość rozsądnie robią.
gdzieś na forum zapodawałem dokłądne namiary...

Cytat:
2005-10-31 11:43:32, Kielek pisze:
Ulica Łodygowa w stacji kontorili pojazdów - dość rozsądnie robią. gdzieś na forum zapodawałem dokłądne namiary...

Jedziesz radzyminska, skrecaszw prawo na wysokosci Mc i jedziesz do stacji BP. Za stacja BP po lewej stronie jest w/w punkt.

W Wawie są dwa miejsca gdzie rzeczywiście wiedzą co robią i kilka słabszych. Te najlepsze to ASKO a Ostroroga i Biernacki na Chłodnej.

Cytat:
2005-10-31 11:46:32, Brzoza-junior pisze:
Jedziesz radzyminska, skrecaszw prawo na wysokosci Mc i jedziesz do stacji BP. Za stacja BP po lewej stronie jest w/w punkt.

[ wiadomość edytowana przez: matre22 dnia 2005-11-02 09:54:05 ]

ile sobie liczą za tą przyjemnosć???

[ wiadomość edytowana przez: matre22 dnia 2005-11-02 09:56:01 ]

UP UP UP UP UP

sto coś.... nie pamietam zadzowń