Korek wlewu paliwa.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wygłąda otyginalny GM korek wleu paliwa do Omegi B. Czy do diesla sa takie same jak do benzynki ?

Bede bardzo wdzieczny jak ktos mnie uraczy fotka takie korka.

Pozdrawiam.

Fotki nie mam.

W X20XEV zgubiłem orginalny. Kupiłem od 2,5TD. Pasował wyśmienicie.

Wszelkie nieorginały nie odcinają w odpowiedni sposób wyziewów "z rury" (widać we wlewie coś w rodzaju przycisku) , i w rezultacie w kabinie śmierdzi.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

Kupowalem korek w ASO jakis czas temu. Kosztowal zdaje sie cos kolo 30 zeta. Kup taki i nie baw sie w zakretki od majonezu. Przy tej cenie nie ma co kombinowac.

Cytat:
2005-04-05 11:07:51, Prowo pisze:
Fotki nie mam. W X20XEV zgubiłem orginalny. Kupiłem od 2,5TD. Pasował wyśmienicie. Wszelkie nieorginały nie odcinają w odpowiedni sposób wyziewów "z rury" (widać we wlewie coś w rodzaju przycisku) , i w rezultacie w kabinie śmierdzi.

Nie chodzi oto, że nie mam, tylko ja podchodze pedantycznie do samochodów. Tylko zastanawiam sie czy mam oryginał GM... Czy w tych korkach wystepował zamek, czy tylko zabezpieczenie centralnego zamka w klapce ?

Pozdroo.

Tylko zamkniecie klapki centralnym.

A sa korki z zamkiem... Mam w Omie B korek bez zamka. Chce zmienic na korek z zamkiem bo na moim osiedlu to mi w koncu ukradna... Klapka tez nie ma zamka!
Roman

nie masz centralnego zamka w korku???????????

Cytat:
nie masz centralnego zamka w korku???????????

klapka jest zamykana centralnym

....kurde, zaraz ide to sprawdzic
Roman

no znaczy w klapce

Romanguitar:

Zamykasz auto = ryglujesz klapkę

...no jasne! Zamykam auto = rygluje klapke!
Roman