Rybnik->Częstochowa - traska... gdzie zwolnic?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj za 2 godzinki lece do Częstochowy z Jastrzębia (niedaleko Rybnika ktory jest wiekszym miastem ;D).
Powiedzcie gdzie na tej 120km trasie moga mnie spotkac jakies nieprzyjemnosci w postaci foto,video - radarkow i innych patroli. Wiecie jak rozbujam moje 60koni (zywej mocy) to po co pozniej placic kilka stowek mandatow ;D.
thx

Zależy jeszcze którędy pojedziesz. Jak przez tarnowskie góry to niestety raczej nie pomogę bo żadko tamtędy śmigam, byłem chyba tylko ze 2 x w Tarnowskich Górach.

Za te 2 x na trasie Tranowskie G. - Częstochowa, nie spotkałem zadnych kontroli, ale pewnei ci duzo nie pomoge bo 2 x to troszkę mało

Jechalem na Katowice! Po drodze kilka fotoradarow. Miskow zadnych!!!! raz jechal radiowozik i misiek pisal sobie smska za N3310 ;D. W Czestochowie tez spokojnie. W koncu 17-21 to juz poza godzinami szczytu. Ale uapal byl niesamowity.
moral: nastepne auto z klima ;D

Cytat:
2005-05-30 23:18:05, biernus pisze:
Jechalem na Katowice! Po drodze kilka fotoradarow. Miskow zadnych!!!! raz jechal radiowozik i misiek pisal sobie smska za N3310 ;D. W Czestochowie tez spokojnie. W koncu 17-21 to juz poza godzinami szczytu. Ale uapal byl niesamowity. moral: nastepne auto z klima ;D

Zazwyczaj miśki stoją na 70-siątkach, a czasami nawet wystawiają tzw. przenośny fotoradar, ale jak na razie tylko raz ich z tym sprzętem widziałem tuż przed Cz-wą.