| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2005-06-11 23:46:39 W tą stronę sprawa powinna być prostsza... Teoretycznie trzeba in kupić graty i złożyć.. Ale najpierw dokładnie obejrzyj.. U nas np. jest kilka "min": różne półosie, poduszki mocowanie skrzyni linka prędkościomierza....
. Nie wiem jak w Toi... |
Rafi Klubowy Weteran Espero 2.0 Automat Legnica | 2005-06-12 16:42:18 nie dalej jak miesiąc temu chciałem przerobić moje stare audi 80 automatu na manualną skrzynie i mechanior chciał za to 300zł, z tym że wszystkie graty juz mam. 300zł to chyba uczciwa cena, choc za TOYOTE Camry wezma pewnie ze 3 razy tyle, ale jezeli chodzi o Camry to uważam ze warto robic bo mało jest takich aut...
komfort, moc, trwałość.. tego Ci żadne DAEWOO nie dostarczy... |
tommi-j Renault małopolska | 2005-06-13 10:19:26 Moim skromnym zdaniem nie warto "bawić" się w zmianę automatu na manuala.
Z pewnością podczas przekładania skrzyń okaże się nie pasuje o wiele więcej elementów niż się na początku wydawało. A co za tym idzie szkoda nerwów i czasu potrzebnego na przystosowanie/poszukiwanie nowych części. Według mnie o wiele sensowniejszym rozwiązaniem jest za to wymiana automatu na...automat. Poszukaj lepiej skrzyni aut. z jakiegoś rozbitka, lub z auta przeznaczonego na części. Jest takich ofert coraz więcej. Niektórzy handlarze sprowadzają niebite i w b. dobrym stanie auta z Anglii i rozbieraja je na części. Poszukaj ofert sprzedaży np. na allegro czy w Auto-bit. |
Wiktor_ galant Kielce | 2005-06-13 19:47:56 No własnie o to chodzi ze juz pół roku niemozna do niej znalezc automatu, jeden nawet jechał ale niewiem co sie stalo. Przejrzałem allegro i chyba sobie tą camry odpuszcze, nawet niewiedziałem ze one sa dosyc tanie, lepiej chyba bedzie poczekac troche i kupic nowszy model po roku 96, no chyba ze w tej skrzynie naprawia to ja biore a pod koniec tygodnia jakis inny specjalista ma sie do niej dopasc.
Pozdrawiam Wiktor |
wrolo espero 1.5 GLX Wrocław | 2005-06-13 21:22:47 Wiktor!
Zadzwoń do Roberta Dolińskiego na nr +71 / 315-26-72 lub +609 / 100 340. Jak on nie pomoże w naprawie automatu albo zamianie na manual, to nie pchaj się w to w ogóle. Pozdr., Wrolo |