Pytanie????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy w kazdym mkVII byl montowany alarm lub immobiliser?? jak sprawdzic czy te rzeczy sa w aucie??? gdzie tego szukac jesli ktos ma foty to bardzo o nie prosze - dzieki

umnie nima ani tego ani tamtego ---> jeśli chodzi o fabryczne !

immobiliser był montowany w standardzie ale auto alarm niestety nie

TO masz lepszy standart .
może w klekotach zapomnieli o standarcie !

imo na pewno byl ... za alarm 1000zeta sobie zyczyli rowno jak pamietam sprzed 7 lat Kamila a Ty masz mkVII? i nie masz czerwonej lampki pod zegarkiem???

[ wiadomość edytowana przez: maciek701 dnia 2005-08-23 21:26:25 ]

momęt gonie sprawdzić

ja ta lampke kolo zegarka mam ale wogole nei dziala moze jakis bezpiecznik ??? albo ktos sobie pozyczyl alarm lub immobiliser?? co wy na to?

ja ta lampke kolo zegarka mam ale wogole nei dziala moze jakis bezpiecznik ??? albo ktos sobie pozyczyl alarm lub immobiliser?? co wy na to?

moze sie przepalila ... jakby imo nie dzialal to nawet bys nie odpalil silnika

ja też mam tą lampke ale ona nie świeci nic do niczego nie przykładam poprostu wkładak kluczyk i odpalam !
( a jak to uwas działa , skąd wiecie że to działa??? )

no to masz imobiliser. jak nie masz kluczyka w stacyjce to powinna migac wolno. a jak go wlozysz i przekrecisz to powinna swiecic przez kilka sek. widocznie jest przepalona. pozdro bylem na wakacjach w Ustroniu morskim fajnie tam,bo duzo salonow gier a i dobre te krecone lody z automatow

KMILA to tak jak u mnie nic nie blyska a odpala i na dodatek na szybie pisze ze jest firmowy alarm - nie mam juz pojecia o tym jak mozecie to pomóżcie

a skąd imobilajzer wie żę to mój kluczyk ???? dziś ściągałam obudowe stacyjki i nic tam nie znalazłam w stylu sondy ???

w kluczu jest chip i imo laczy sie z nim jak go wkladasz

JUTRO ZDEJMUJE ATRAPE ŻEBY SPRAWDZIĆ GDZIE JEST PODŁĄCZONA TA DIODA
jaką djode podłącayć na wymiane żęby było oki ??
zwykłą 12V ???????

z tego co wiem to kluczyk jak ma immobiliser to jest grubszy przy koncu a ja mam chudy jak szczapa czy to tak juz jest w essim?? no i ten alarm bardzo mnie meczy bo na szybie jest napisane ALARM-FORD a ja nic o tym wiecej nie wiem jak to sprawdzic itd

z tego co wiem to kluczyk jak ma immobiliser to jest grubszy przy koncu a ja mam chudy jak szczapa czy to tak juz jest w essim?? no i ten alarm bardzo mnie meczy bo na szybie jest napisane ALARM-FORD a ja nic o tym wiecej nie wiem jak to sprawdzic itd

może ktoś nalepke znalazł i sobie przykleił ! na szybę

wydaje mi sie ze nie bo auto bylo sprowadzone z belgii a tam nikt takich glupot nie robi

ladies&gentlemen... spoko-loko ... macie mkVII, macie imobiliser ...