Autoparts na Kotsisa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jaka jest wasza opinia o tym serwisie. Tak na pierwszy rzut mają dobre ceny robocizny i części (wymiana oleju w aut. skrzyni ok. 150pln, taniej nie znalazłem):
autoparts-promocje

jakie są wasze opinie - bo już nie mam siły do Towarowej 33

ja tam serwisuje..jak dotad nie moge zlego slowa powiedziec..i to co dla mnie najwazniejsze moge byc na hali w trakcie naprawy wiec nie wsadza mi np uzywanego sprzegla

Główna zaleta tego serwisu - jak na warunki ASO Daewoo jest wyjątkowo... czysty!

Jest to jedyna znana mi stacja, która posiada myjkę do wymienianych części, z której dość intensywnie korzystają mechanicy.

Pozdrawiam - SpeedR

Byłem u nich tylko raz ze 2 lata temu i nie dość że nie było jeszcze najdrożej to i obsługa była miła. A co się tyczy Towarowej to wg. mnie jest to totalna porażka Chciałem u nich zakodować kluczyk. Jak się dowiedziałem ile to kosztuje (60 zł) i ile jeszcze do tego im to zajmie (45 min.) to podziękowałem. A do tego powiedzieli że nie mam co liczyć na obecność w trakcie "operacji". Pojechałem do Centrum Serwisu na Jagiellońską 69 (na przeciw Autoparts) i zajęło im to 10 minut a koszt wyniósł 22 zł.

Może jestem przewrażliwiony , ale wk!@#$%^&a mnie słowo "Kotsisa". Nie mogę na nie patrzeć a jak juz spojrzę to nienawidzę tego czytać a jak juz przeczytam to natychmiast klikam myszką i zamykam okno. Jasna pogoda - kto takie nazwy ulic wymyśla?! Nie ma innych bardziej normalnych słów?

No cos okropnego, no......

Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa Kotsisa

Taka terapia szokowa, moze po tym Ci przejdzie ?

a tak na powaznie, to moja opinia o tym serwisie jest tez jak najbardziej pozytywna

Rany !!!!!!!!!! Za co taka kara?

Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa" Nienawidzę słowa "Kotsisa"

No!!! Teraz jest dobrze.
Słowo jest brzydkie nawet obleśne - brrrrrr ohyda!!!!!!!!!

pozdro

[ wiadomość edytowana przez: markij dnia 2005-06-14 19:32:14 ]

Cytat:
2005-06-14 14:34:18, markij pisze:
Może jestem przewrażliwiony , ale wk!@#$%^&a mnie słowo "Kotsisa". Nie mogę na nie patrzeć a jak juz spojrzę to nienawidzę tego czytać a jak juz przeczytam to natychmiast klikam myszką i zamykam okno. Jasna pogoda - kto takie nazwy ulic wymyśla?! Nie ma innych bardziej normalnych słów? No cos okropnego, no......

bosz co za ignorancja nie "Kotsisa" tylko Kotsis to nie slowo tylko nazwisko Aleksander Kotsis

- Psikutas...
- a widzi pan gdzieś tam "a"
- No faktycznie, psikutas bez "a"

Cytat:
2005-06-14 16:04:21, piotr_ek pisze:
- Psikutas... - a widzi pan gdzieś tam "a" - No faktycznie, psikutas bez "a"

to bylo "a" czy "s"??

Egh... co piotr'ek zrobi, to musi spier...ić. Oczywiście "s"... a wogóle to Keller!

qbaj

mi chodziło o ulicę Kotsisa - tak mają w adresie i o wyraz jako taki odmieniony w bierniku (kogo?, co? - "Kotsisa")

Więc chyba dobrze napisałem.

nera

Cytat:
2005-06-14 19:14:44, markij pisze:
qbaj mi chodziło o ulicę Kotsisa - tak mają w adresie i o wyraz jako taki odmieniony w bierniku (kogo?, co? - "Kotsisa") Więc chyba dobrze napisałem. nera

dobrze odmieniles to nazwisko..mi chodzi lo tylko o to ze sformulowanie "slowo 'Kotsisa'" brzmi dosc niezrecznie..gdyby chodzilo o "kowalskiego" raczej nie uzylibysmy zwrotu 'slowo "Kowaskiego"'..whatever nie ma o co kopii kruszyc a juz napewno nie o nieboszczyka nie zmienai to wszystko faktu ze serwis tam jest calkiem niezly

Zgadzam się w 100% - kopii kruszyć nie będziemy. Możemy jakieś szkło co najwyżej przy okazji.