Ku przestrodze :(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wracając dzisiaj z pracy zastałem ten oto widok...

Moje autko 1

Moje autko 2

Moje autko 3

Płakać człowiekowi się chce...no ale tak się kończy jak młoda pani uczy się manewrować Astrą Kombi w wąskich uliczkach
Szczęście, że przynajmniej zostawiła na siebie namiary i szczerze ubolewa nad potraktowaniem mojej beemki...większość z facetów bankowo by zapięło jedynkę i darło stamtąd kapcia ile wlezie
Ale kto mi ją teraz kupi????

dlatego ja zawsze zostawiam samochod tam gdzie jest najluzniej a nie tam zebym mial gdzies blisko z parkingu ;] normalnie katastrofa jakby mi tak ktos zrobil, tylko ubic...

ja parkuje tak jak tolo84.. i dodatkowo staram sie nei stawac obok badziewiastych samochodow typu 20 letnia zardzewiala lada samara albo zuk... wyrazy wspolczucia

Cytat:
2005-06-01 18:40:39, moCry pisze:
ja parkuje tak jak tolo84.. i dodatkowo staram sie nei stawac obok badziewiastych samochodow typu 20 letnia zardzewiala lada samara albo zuk... wyrazy wspolczucia

dokladnie, czasem nawet jak ktos parkuje kolo mnie a ja jestem w poblizu to kaze mu odjechac dalej zeby mi drzwiami nie pierdol... w szkole tak czesto mam na parkingu ze cepy maja pusty parking a staja 30 cm od ciebie

Ale syf!!!
Moje kondolencje
Jedyna pociecha to że masz namiar!! i bedzie z tego kasa!! To jest szczęście w nieszczęsciu bo to chyba 1 osoba na 1000 która by tak sie zachowała i zostawiła namiar..
Ostatnio sie zastanawiałem jak bym własnie w takiej sytuacji sie zachował... hmm
Wyklepia Ci to ale malowanie i inne pierdoły eeeee pech jaikiś czy cos...
pozdrawiam i łącze sie w bólu..

Przykre, ale trzeba spojrzeć prawdzie w oczy tego nie da się uniknać w 100% Możesz stanąć na najdalszym parkingu między nowiótkimi autami a i tak znajdzie się właściciel/włascicielka jednego z nich który/a nie umie manewrować i lipa. Mając samochód trzeba brać to pod uwage...

Ale fakt faktem szkoda auta też bym się nieźle wqrwił

pozdro.

TRoche boli taki widok ale trzeba sie cieszyc ze to byla tylko astra a nie cos potezniejszego, a co do parkowania to niema w 100% bezpiecznego miejsca, zawsze moze sie cos zdazyc, znajomemu kiedys jak parkowal pod blokiem zawsze mktos rysowal po samochodzie,wiec przeniosl sie do parkingu pietrowego i spadl mu kawal tynku na auto... pozdrawiam

Cytat:
Płakać człowiekowi się chce...no ale tak się kończy jak młoda pani uczy się manewrować Astrą Kombi w wąskich uliczkach
Szczęście, że przynajmniej zostawiła na siebie namiary i szczerze ubolewa nad potraktowaniem mojej beemki...większość z facetów bankowo by zapięło jedynkę i darło stamtąd kapcia ile wlezie
Ale kto mi ją teraz kupi????

stary podejdż do tego inaczej . skoro jest młoda to może i ładna bo mądra napewno więc spróbuj sie na początek umówić na kawe żeby obgadać szczegóły a nie od razu rzucać psami

hz10 dobrze pisze

nie mam pojecia nad czym ubolewacie przeciez bedzie zarobiony na tej stłuczce ja bym sie cieszyl gdybym wstał rano a moje bmw stalo tak uszkodzone jak to a za wycieraczka kartka z namiarami na sprawce

Cytat:
2005-06-02 00:08:56, pawełO pisze:
nie mam pojecia nad czym ubolewacie przeciez bedzie zarobiony na tej stłuczce ja bym sie cieszyl gdybym wstał rano a moje bmw stalo tak uszkodzone jak to a za wycieraczka kartka z namiarami na sprawce

super miec pol kilo szpachlu, nieoryginalny lakier i glupie 200zl w kieszeni

Cytat:
2005-06-02 00:30:57, tolo84 pisze:
super miec pol kilo szpachlu, nieoryginalny lakier i glupie 200zl w kieszeni

jakbys poczytał dokładniej to bys wiedział ze auto jest na sprzedaz a za ta szkode dostanie ok 2,500 zrobi za ok 400 przy cenie auta 6000 to bedzie miał na nowe ok 8000 zamiast 6000

Cytat:
2005-06-02 00:37:13, pawełO pisze:
jakbys poczytał dokładniej to bys wiedział ze auto jest na sprzedaz a za ta szkode dostanie ok 2,500 zrobi za ok 400 przy cenie auta 6000 to bedzie miał na nowe ok 8000 zamiast 6000

w tym temacie nie wspomnailes ze chcesz sprzedac a nie pamietam co kto pisze w kazdym temacie, myslisz ze za takie wgniecenie 2500zl bys dostal po dogadaniu sie z kims czy z ubezpieczenia? jakos watpie ze az tyle by ktos dal...

hahahah... obejrzalam te fotki z pogiętą betką
Głupia pani... ja bym tez dała buta stamtąd

Raz jak komus zarysowalam autko lusterkiem (ale samą gumą wiec lakier byl ok) to odrazu wialam gdzie indziej

Łącze się w bólu jakby mi ktos cos takiego zrobił to bym chyba wykastrowala D

Cytat:
jakby mi ktos cos takiego zrobił to bym chyba wykastrowala

a gdyby to była pani?

Cytat:
2005-06-01 18:30:16, biem pisze:
Wracając dzisiaj z pracy zastałem ten oto widok...

nie dawno(no w zime ), postawił ojciec Truck-a 5 metrów od sklepu naszego, rozmawiał ze mna ok 3min, poczym poszedl do auta, wraca zaraz i mówi że ktoś wypaprał w niego jak ze mną rozmawiał, szkód dużych nie było, bo uderzył w drzwi od kierowcy ale nie prostopadle tylko pod skosem i rozwalił tą listwę chroniącą i lekko wgniecina blacha została. Oczywiście nikogo nie było przy aucie i winnego nie ma do dziś. Najgorsze jest to że ten polonez miał remontowana cała karoserię, nowy lakier , robione było pół roku wcześniej.

Ja parkuję zawsze w tym samym miejscu, tak, że po lewej nikt nie stanie a po prawej zazwyczaj stoi to samo auto z tym samym kierowcą(piękna kobieta w E34 520i-też piękna ) dzisiaj coś jej benzyna waliło, jak zgasiła auto, przyjechaliśmy w tym samym czasie... pzdr

PS: Ja bym chyba wyskoczył ze skóry gdyby mi jakiś kutas tak walnął i uciekł.

Gydyby to byla kobieta to bym jej zrobila to samo co ona mi

"oko za oko ząb za ząb" stary testament

Cytat:
"oko za oko ząb za ząb" stary testament

szkoda że nie wszyscy sa tego zdania. chodzi mi głównie o naszych prawodawców.

Cytat:
z tym samym kierowcą(piękna kobieta w E34 520i-też piękna

może zaprosisz ją na zlot. pewnie większość z forumowiczów chciałaby ja poznać.
pozdrawiam

Wydaje mi sie że dostaniesz z PZU większą kase i na 100% na tym zarobisz, ale nie daj się namówić na ugode - TYLKO UBEZPIECZENIE!
Ja bym sie też cieszył jakby ktoś po mojej przejechał i zostawił kase, szkoda tylko że nie cały bok np razem z leflektorem i tylnymi światłami - wtedy większa kasa do wypłaty

Cytat:
wtedy większa kasa do wypłaty

ja tam wolałbym auto w oryginale.
pozdrawiam