Chowa się wam antena jak bagażnik się otwiera ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Pytałem o to już kiedyś, ale twierdzono że to coś u mnie jest spieprzone.
Nie chce mi się jednak wierzyć, bo sprawdziłem, mam chyba fabryczny spojler z tyłu i po otwarciu bagażnika na maksa spojler dotykałby anteny, więc może to jednak specjalnie jest ? Antena chowa się i wysuwa wraz z czujnikiem który powoduje zapalenie światełka w bagażniku.
Z drugiej strony mam kilka zagadek w instalacji, więc ewentualnie proszę utwierdzić mnie w przekonaniu że jest u mnie coś nie tak w tej kwestii
Ma ktoś Espero z fabrycznym spojlerem i czy chowa się antena po otwarciu bagażnika ?

Cytat:
2005-06-01 19:28:48, pjacek26 pisze:
Pytałem o to już kiedyś, ale twierdzono że to coś u mnie jest spieprzone. Nie chce mi się jednak wierzyć, bo sprawdziłem, mam chyba fabryczny spojler z tyłu i po otwarciu bagażnika na maksa spojler dotykałby anteny, więc może to jednak specjalnie jest ? Antena chowa się i wysuwa wraz z czujnikiem który powoduje zapalenie światełka w bagażniku. Z drugiej strony mam kilka zagadek w instalacji, więc ewentualnie proszę utwierdzić mnie w przekonaniu że jest u mnie coś nie tak w tej kwestii Ma ktoś Espero z fabrycznym spojlerem i czy chowa się antena po otwarciu bagażnika ?

Ewidentnie masz coś nie tak..... ale

JA TEŻ TAK CHCĘ!!!!!

Patrz...
A ja zawsze narzekam, że kiedy otwieram bagażnik spoiler zawadza o antenę. Twierdziłem też, że pomimo iż spoiler ten to oryginalny wyrób dedykowany do Espero, jakiś jełop nad tym nie pomyślał.

Widać - masz fajniejsze autko niż moja lodówka... jest to wystarczający powód bym przestał Cię lubić

Masz z dniem jutrzejszym zlikwidować tą "anomalię" w taki sposób, abyś również uszkadzał sobie antenę i rysował lakier na spoilerze, jak reszta "normalnych" użytkowników Espero. Niby dlaczego masz mieć lepiej

A tak zupełnie serio - patent jest godny powielenia, gdyż jak pisałem mam problem w "korelacji" spoiler - antena

Pozdrawiam - SpeedR

Cytat:
2005-06-03 00:03:34, SpeedR pisze:
A tak zupełnie serio - patent jest godny powielenia, gdyż jak pisałem mam problem w "korelacji" spoiler - antena Pozdrawiam - SpeedR

to nie wina anteny tylko spoilera..usunac