Lancia Delta :D

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
http://www.r2racing.nl/movies/new/spin%20lancia.mpeg

Moze juz ktos wczesniej to widzial a moze nie w kazdym badz razie koles niezle daje rade a tak wogole to moze propozycja na nowa konkurencje na spocikach ale watpie ze ktos by wydal

Niezle, pierwszy raz to widzialem . Autko wymiata, ale trudno sie dziwic . Proponuje cos takiego na ATS-ie zrobic albo dla dresikow palacych laczki, mysle ze z 5 % by zapamietala trase, o efekcie nie wspomne .

Daje koles rade Mam jeszcze podobny filmik jak koles Subarynka STi kreci sie wokol wlasnej osi czego tez panowie z bawarskimi autami moga tylko pozazdroscic

normalnie szok tak pięknie smolić laczki i to jeszcze 4x4 na małym terenie. umiejętności godne pozazdroszczenia

daje rade

o masakra chciałbym zobaczyc takie coś na żywo! Koleś naprawde pokażał coś zarabistego ciekawe ile takie cacko ma koni?
przy okazji przypomniał mi sie koles z pod centrum co tą bm-ka przejechał pod centrum cały tor (impreza 2004 II jesienny zlot) po porstu tzeba ćwiczyć

-------------------------------
my life finisch in my car

jesli chodzi o ta lancie to koles nie umial za wiele ale mial dobre autko..... a jesli chodzi o ta bete okrotnik to koles jest dla mnie guru..... naprawde pieknie mu to wyszlo

no z tym sie zgodze masz racje ;/

Cytat:
2005-06-23 09:18:52, grzechotnik pisze:
jesli chodzi o ta lancie to koles nie umial za wiele ale mial dobre autko..... a jesli chodzi o ta bete okrotnik to koles jest dla mnie guru..... naprawde pieknie mu to wyszlo

Z drugiej jednak strony trudno tak oceniac, autko widac o niesamowitym potencjale mocy, dosc ciezkie wbrew pozorom do okielznania , a i co wiecej mialby pokazac kierownik? . Przeciez nie mial specjalnie tam jakis technicznych zakretow itp, zrobil show i tyle, zreszta to widac pod koniec filmu ze sie bawi .

Pozdrawiam

No tak co to za sztuka spalic cztery siedemnastocalowe laczki nieco ponad 200konnym czterolapem z podzialem momentu 53/47, nic tylko siasc i sie smiac na www.lancisti.net powinno byc pare filmow z polski jak znany coponiektorym "lancisti" kreci baczki delta.

ja swoja tak sprubóje!:>