[s] 126p 1.2MPI na czesci

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na wstepie prosze o niecytowanie mojego postu - ulatwi mi to aktualizacje.

Dzisiaj rozlozylem swojego swapa na czesci do konca i moge w koncu je sprzedac nie czekajac az wiekszosc osob je pozamawia. Hamulce tarczowe juz spredane (dzisiaj zaraz po zdjeciu), a reszta przedstawia sie nastepujaco:

silnik, komputer, wiazka - oraz wszystkie czujniki i przekazniki (w tym sonda lambda), komputer rozkodowany, silnik z przebiegiem 20kkm, od poczatku zalany polsyntetykiem - cena 2600zl
mocowanie silnika - metalowe, rewelacyjnie spisywaly sie przez caly czas eksploatacji samochodu, z poduszkami - 150zl
skrzynia biegow cc700 - przystosowana do pracy w maluchu wraz z polosiami (w cc700 kupuje sie je oddzielnie) - 600zl
flansza - do silnika 1.1, 1.2 oraz skrzyni biegow BIS i cc700 - 250zl
sprzeglo i docisk z 1.1 - wejdzie w kolnierz skrzyni biegow Bisa oraz CC700, w kolnierz skrzynki malucha - nie - 200zl
chlodnica, weze - gumowe, wysokotemperatourowe, wysokocisnieniowe. zbrojone, chlodnica z poloneza trucka z dwoma czujnikami i dwoma wiatrakami, oczywiscie szczelna, wszystkie kolanka niezbedne do montazu - 250zl
rozrusznik - 150zl
alternator - 200zl
pompa paliwa - wydatek wystarczajacy na zasilenie silnika MPI przy 6800rpm (filtr paliwa gratis) - 200zl
nagrzewnica - obudowa, mieszalnik, pulpit sterowniczy, wszystkie rury, rurki do podlaczenia pod swapa, razem z dwubiegowym elektrowentylatorem i dwupolozeniowym wlacznikiem na desce rozdzileczej - cena 200zl
amortyzatory Bilstein - przednie czarne, tylne zolte - 400zl komplet
klatka bezpieczenstwa - spawana, bardzo dokladnie przylega do nadwozia - 400zl
resor, sprezyny polonez truck - sprezyny od poloneza benzynowca, ciete troche wiecej niz na pol (polowka przy swapie to troche malo), resor sklepany na 13cm - razem 70zl

oraz mnostwo jakichs drobiazgow takich jak wachacze tylne, wachacze przednie razem z piastami, bebnow troche, reflektory wesemowskie na zarowki H4 razem z zarowkami, kierunkowksazy przednie komplertne z bialymi kloszami oraz pomaranczowymi zarowkami, lusterka zewnetrzne i jakies inne graty - krotko mowiac trzbea pytac.

Przy zakupie kilku rzeczy jednoczesnie mozliwe sa negocjacje - generalnie w pewnym zakresie jestem otwarty na propozycje, wiec cen nie traktowac nalezy jako ostateczne, przy czym jesli pytacie to pytajcie powaznie i proponujcie realne kwoty.

Zuraw

no dobra co do pierduł to potrzeba mi lusterko do eleganta prawe tzn o pasarzera ,korek do wlewu na kluczyk i licznik od ela z dziennym przegiegiem jak cos masz z tego to ile i czemu tak drogo ??

Bile w jakim stanie? Posmigaja jeszcze troche?

Cytat:
2005-04-11 00:59:13, maly187 pisze:
no dobra co do pierduł to potrzeba mi lusterko do eleganta prawe tzn o pasarzera ,korek do wlewu na kluczyk i licznik od ela z dziennym przegiegiem jak cos masz z tego to ile i czemu tak drogo ??

Moja wersja to FL, wiec raczej nie podejdzie.

Cytat:
2005-04-11 09:40:15, pawu81 pisze:
Bile w jakim stanie? Posmigaja jeszcze troche?

Spokojnie - jeszcze dlugo na nich mozna smigac - nigdy mnie nei zawiodly i nei wyobrazam sobie innych amortzatorow do malucha. Smialo mozna brac.

UWAGA!!!

tarcza sprzegla oraz docisk
sa do 1.1 a nie jak napisalem wczesniej do 900 (roznia sie srednica). To sprzeglo nie wejdzie w kolnierz skrzyni malucha, ale wejdzie w kolnierz skrzyni Bisa i cc700. Cena ta sama.

up

CZy bilki są nadal aktualne i czy można kupić tylko tylni komplet??

priv

Tył zaklepany!! BIORĘ!!

Mam jeszcze:
wachacze tylne - kompletne - z mocowaniami do nadwozia, kompletnymi hamulcami i przewodami hamulcowymi gotowymi do montazu (nieukrecone i nieurwane) - 50zl sztuka
pasy bezpieczenstwa - czarne bezwladnosciowe kompletne - razem z mocowaniami (klamry z mocowaniem do podlogi) - cena do zaproponowania
reflektory przednie - Wesemy przystosowane do zarowek H4 - 20zl kpl, lub propozycja
zderzak przedni - z wycietym otworem pod swapa niewidocznym od przodu - 10zl
zderzak tylny - bez sensacji - dam za piwo

I jeszcze jakies drobiazgi. Jesli szukacie czegos to piszcie. Jesli ktos potrzebuje kolumne kierownicza, przekladnie przekladnie kierownicza to niech szybko da znac, bo buda juz pocieta i w najblizsze dni pojedzie na szrot.

zderzak przefni i tylny chce rozumim szerokie tak?

przekladnie chce kolega - ILE?

Cytat:
2005-04-17 21:36:12, toki pisze:
zderzak przefni i tylny chce rozumim szerokie tak?

Tak, szerokie.

Cytat:
2005-04-17 22:20:08, Pat_kdb pisze:
przekladnie chce kolega - ILE?

A ile dasz?

oka to biore te zderzaky

Moze to bedzie niewiarygodne, ale swoja dobra choc nieidelana przekladnie sprzedalemna forum gosciowi za 25 zeta bo mialem druga z eleganta. mysle ze taakc ena bedzie cena "okazyjna"?? tylko zeby niebylo luzu.

Cytat:
2005-04-18 07:19:28, Pat_kdb pisze:
Moze to bedzie niewiarygodne, ale swoja dobra choc nieidelana przekladnie sprzedalemna forum gosciowi za 25 zeta bo mialem druga z eleganta. mysle ze taakc ena bedzie cena "okazyjna"?? tylko zeby niebylo luzu.

No to 30zl plus koszty wysylki i jest twoja. Pasuje?

Cytat:
2005-04-17 23:10:42, toki pisze:
oka to biore te zderzaky

W ta srode nie bedzie mnie na warzywniaku, wiec pewnie za tydzien bylyby fo wziecia. Chyba ze gg i sie jakos umiwmy indywidualnie (w tym tygodniu pracje od 14 do 22).

odezwe sie jakos na gg, ja calednie wolny jestem bede jakos teraz jechał pracy szukac w tym tygodniu wiec przed 14 moge podjechac do Ciebie lub do pracy jezeli mozesz mi je wtedy przekazac.