Dobry serwis od KLIMY w WARSZAWIE ???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie, gdzie serwisujecie swoje lodowki ???
Potrzebuje namiary na jakis sensowny zaklad gdzie mi sprawdza, nabija i ewentualnie naprawia klime w 2 Esperakch (ojcu tez klima nie dziala)
W swoim nabijalem rok temu i niby bylo OK ( szczelnosc sprawdzana przed nabiciem ) a teraz znowu dupa blada
U ojca nie wiem czy w ogole dziala bo kupil jakies 5 mies. temu z niedzialajaca klima, a wiadomo jak nie ma upalow to sie tym czlowiek nie przejmuje ale robi sie coraz cieplej i najwyzszy czas sie tym zajac

[ wiadomość edytowana przez: Dicer dnia 2004-04-06 10:34:07 ]

Klimat - ul.Batorego 16 (Ząbki)
tel. (22) 781 40 04, kom.0-602 622 880 Wojtek Borkowski

Ja polecam ich Klimat

Robiłem u nich swoej Espero trzy razy, Tico dwa razy i Nexie ojca dwa razy.. zawsze wszystko było w porządku a i cenowo nieżej niż w Warszawie.

Jak powołasz sie na mnie to może jakaś zniźka Ci się przytrafi.

"Żelazko" miało klimę?

Cytat:
2004-04-06 11:15:27, MaciekGT pisze:
Ja polecam ich Klimat

Dzieki, po Swietach sie do nich zglosze

Cytat:
Jak powołasz sie na mnie to może jakaś zniźka Ci się przytrafi.

Ooo, to mi sie bardzo podoba, tym bardziej ze beda 2 fury odrazu to jeszcze moze hurtowe ceny zastosuja

witam
do sprawdzenia klimy polecam AUTO DINO al. Prymasa 1000-lecia 38
tel 435 62 52
dostalem ich wizytowke na gieldzie
szczelnosc sprawdzaja za free i nieoczekuja zobowiazan ze cos u nich zrobisz, co do nabicia 250 (jak wszedzie)
pozdrawiam

Cytat:
2004-04-06 11:34:40, piotr-ek pisze:
"Żelazko" miało klimę?

Tico mojej żonki ma klimę i to seryjną! W końcu muszę dbać o matkę moich dzieci..

Ja kiedyś nabijałem na Kaskadowej na Żoliborzu (takie osiedle willowe przy trasie AK). Zrobili ok w nietypowym aucie (amerykański VW), ale długo nim nie pojeżdziłem (służbowy), więc nie wiem, jak dalej się sprawowała klimka.
Pozdr. P.

jezeli nadal kogos interesuje profesjonalne podejscie do klimy to polecam warsztat Waldemara Konarskiego w Warce tel +48 6672125 adresu nie pamietam
naprawde swietni tani fachowcy (np nabicie tylko 150 zl) a w dodatku wlasciciel ma super corvette i odpowiada na wszystkie pytania - nawet te glupie

Cytat:
2004-04-06 20:00:42, A-M pisze:
witam do sprawdzenia klimy polecam AUTO DINO al. Prymasa 1000-lecia 38 tel 435 62 52 dostalem ich wizytowke na gieldzie szczelnosc sprawdzaja za free i nieoczekuja zobowiazan ze cos u nich zrobisz, co do nabicia 250 (jak wszedzie) pozdrawiam

Potwierdzam fachowość tego zakładu, sprawdzoną na moim własnym Esperaku

Namiar i pomoc dostałem od Dicera za co serdecznie mu dziękuję

Klimgaz

nabicie 150 pln

Cytat:
2005-06-02 11:48:09, -JACO- pisze:
Potwierdzam fachowość tego zakładu, sprawdzoną na moim własnym Esperaku Namiar i pomoc dostałem od Dicera za co serdecznie mu dziękuję

a ja ten namiar z koleji dostalem od A-M'a za co jemu serdecznie dziekuje

cala przyjemnosc
pozdrawiam uklonki

Sorki Maciek GT.Wszędzie tylko nie w Ząbkach . Byłem u nich 13 razy , dopóki nie zdiagnozowali usterki i nie naprawili ostateczenie. A kaska szła za każdym razem .

Za to,co jest dziwne polecam Centrum Serwisu na Jagiellońskiej. Ale tylko nabicie sprawdzenie szczelności-napraw już nie polecam ( ceny części zamiennych).Z nabicie i sprawdzenie szczelności zapłaciłem 140 zł

Potwierdzam w Ząbkach dorabiałem rurke koleś okazał się kompletnym baranem. Prosiłem o dospawanie 30cm. za pierwszym razem dospawał 15cm.bo myślał o 3cm ale stwierdził że to zamało to dołożył 12cm tak od siebie. Gdy przyjechałem po odbiór to dospawał jak prosiłem wcześniej o 30cm. Więc koleś zadowolony dosmarkał kolejne 30cm.do tych 15 i wyszło 45cm Tumaczył się że był wczorajszy i miał gumową miare a za spier... przewodu krzyknoł 100zł (nowy orginał na kotsisa to 85zł ale sprowadzili z innym gwintem )Tak więc w Ząbkach pracują oszołomy i kasują ile się da

Witam
Niestety potwierdzam że Zabki się strasznie obsunęły w robocie. Mojemu ojcu nexię robili ostatnio piąty raz - choć co prawda trzy razy darmo że niby na gwarancji ale w ciąbu trzech lat poszły dwie chłodnice... A teraz trzeba kupić trzecią.....tanio nie zawsze oznacza solidnie, niestety.

Trzeba znaleźć cos lepszego.

AUto wis karczewska jest niezła w klimie, ale niestety droga

Zadzwoń do ASO Mikrus telefon i adres masz w zaprzyjaźninych sklepach no i 10% rabatu dla klubowiczów ja robie u nich wszystko i jestem bardzo zadowolony