Do wrocławiaków

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
prawdopodobnie w sobote będę we Wrocławiu. i tu prośba - jak wyjazd dojdzie do skutku to chciałbym spotkania/pokierowania na wskazany adres. raz byłem we Wrocku i pamiętam że to siakieś dzikie miasto, tysiące wysp i setki mostów. a ja się gubię już w swoim przedpokoju więc prosba do autochtonów o spotkanie - celem mnieszego errora

ufg, ale mam banie

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2005-06-02 12:57:53 ]

przeniosłem bo cos za szybko w dół poleciał

[ wiadomość edytowana przez: urg dnia 2005-06-02 13:58:37 ]

spoko .... mój numer podam ci na priv. najprawdopodobniej w sobote bede uchwytny .. zadzwoń do mnie jak tylko odczytasz priv. pozdro

fonin tylko uwazaj tam na naszego Maste, LOB jakby nie bylo jest dosc znany i elitarny , wiec moga byc podejmowane roznego rodzaju proby porwania Prezesa dla okupu

no co bedzie ściepa za wolność prezesa......... mój numer konta znajdziecie na stronie www. los fominos zemstos pl

Cholercia nie zdażymy udekorować wrocka i dziur wszystkich połatać
No ale postaramy się naszego Maste dobrze przyjąć
Sobota wolna więc nie ma problemu

No ale jak Maste mi nie zmieni statusu do soboty to diurek nie łatamy

[ wiadomość edytowana przez: robert1x dnia 2005-06-02 21:29:02 ]

hyhy, ok dzięki

To ja przygotuje jakieś spotkanie z pracownikami zakładu oczyszczania miasta

Kwiaty będzie wręczał zaprzyjaźniony górnik

[ wiadomość edytowana przez: Cleber dnia 2005-06-03 08:11:12 ]

A będziesz może przejeżdżał przez Głogów?
Zamówię jakesik orkiestrę dętą może z lokalnego OSP, pare bannerów, prasę radio, telewizję, polota z Policji... ale się rozkręciłem
Nie no Prezes przecież po wioskach nie będzie jeździł

P.S.
Nie startujesz może w wyborach na Prezydenta?
Wznowilibyśmy produkcję Omeg w Polsce

jak bendem prezydentem to wydam dekret zabraniający poruszania się pojazdów mechanicznych po drogach publicznych ... za wyjątkiem Omegi

a o płatkach kwiatów na ósemce to zapomnieli?

Kędy jedziesz? I o której?

Aaaa - już widzę - 8. Nie po drodze.

-----------------
Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2005-06-03 16:04:32 ]

To o której mamy na psiaku czekać
A płatki z ósemki to małe tornado zabrało ,zapewnie jak bedziesz jechał to zobaczysz po drodze "dziewczynki" to te szukają płatkow
Jeszcze taka mała prośba jak po drodze zobaczysz gdzies leżący dach to info proszę przekazać do fomina bo mu zmiotło z kurnika
Zyczymy szerokiej drogi

ha ha k... śmieszne z tym dachem

Fomin do której bedziesz w domu?

jestem i czekam na ciebie ale.... bez browca nie otwieram drzwi

Cytat:
jestem i czekam na ciebie ale.... bez browca nie otwieram drzwi

no ładne rzeczy się tu wyprawiają...

siemka diro .... z racji że masz czarną bestie ty wpadasz bez browca... jak twoja omcia???i te majstry??

Cytat:
jak twoja omcia???i te majstry??

Majstry ledwo żyją, wiszą mi jeszcze ponad 600 PLN, omesia hm, już trochę mi ręce opadają jak gaz zaczoł chodzić jak należy to omesia zaczeła mi migać jakimiś tam światełkami (check), i co najgorsze to nie jest to stałe tylko na zasadzie "pojawiam się i znikam", już mnie to zajebiście wku..a, a u mnie z kasą już zajebiście krucho, omesia przekroczyła wszelkie założenia budżetowe do 2011 roku i mam deficyt zastanawiam się kogo by tu opodatkować aby go zmiejszyć

hmmmmmm......mam pomysła . opodatkować by trzeba lob testów...... spoko dasz rade . a jak już bedziesz miał dość to zamień sie na inne 3.o bez gazu

Diro fomin przymierza sie do MV6 to sie mieniajcie

Cytat:
2005-06-04 11:08:12, fomin pisze:
hmmmmmm......mam pomysła . opodatkować by trzeba lob testów......

I tu masz szczęscie że dalej nie dopisałes bo bys juz