| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-06-01 14:39:53 No, tak, tak,,,,,,,,,,, Iłki już za nami a ja ciągle (przy dużej pomocy Kolegów Klubowych) grzebię coś przy aucie. Jak nie obrysówki na zegary, to dodatkowe światło stopu, to znów malowanie lusterek - jedno z nich uszkodzone - urwane przez jakąś ciężarówę, to lifting noska. No i oczywiście wypychanie wgniecaenia, które QLogic nieomieszkał sfotografować ,,,,a które dzięki Bogdanowi1 stało się niemalże niezauważalnym . Wymiana mastera centralnego zamka w drzwiach kierowcy. Poza tym wyprowadzanie lakieru na tzw. prostą, pastowanie auta,,,,,,i kilka jeszcze innych pielęgnacyjnych zabiegów samochodowych.
Jeszcze czeka mnie wymiana mechanizmu wycieraczek, prawego tylnego zamka cetralnego - bo mu się kaput zrobiło,,,,,,no i naprawa prawej tylnej szyby bo się w ogóle nie opuszcza,,,wrrrrr,,,,,,,to drażni niemiłosiernie. No i trza jeszcze jakoś sensownie potraktować(przed zimą ) rudą u dołu drzwi,,,,,,,,bo się cholera panoszyć może zacząć.
No i jak uda mi się udobruchać Brata to czeka mnie montaż nowych głośników
W tym miejscu bardzo, BARDZOOOOOOOOOOOOOOOOO Serdecznie chciałabym podziękować za pomoc Klubowiczom: Na wyróżnienie zasługuje Czarek_Rej - złoty Facet !!!!!! - dzięki Czarek ,,,,dzięki także Adasiowi, Bogdanowi1(BEatka super było się pośmiać), Darkowie(Andzia miło, że CIę znów widziałam Siostro )
Dla udokumentowania Naszych wspólnych poczynań Norbi zarzuci kilka fotek. Pozdrawiam Kiniusia P.S. Teraz szukam sponsora na dokończenie prac przy autku ![]() |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2005-06-01 19:40:45 Hehe... mam nadzieje ze nikt sie nie wystraszy mojego szkieletu Zapomniałas Kinga dodac ze nosek i lusterka bedą jeszcze polerowane |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-06-01 23:01:18
Masz rację CZarku,,,,zwracam honor,,,lustereczka będą jeszxcze polerowane wraz z noseczkiem. ![]() |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2005-06-02 00:55:02 Rany!.......CZarek żyje! .....
he he he.....fotek narąbane jak z jakiegoś ZLOTA ! ...superowo! |
![]() basis Klubowy Weteran Honda Civic Type-R Tychy/W-wa Ursynów | 2005-06-02 11:32:58 Eh.....Nawet nie wiesz jak zazdroszczę.
Chciałabym żeby nosek mojego Esperaka też tak ślicznie wyglądał,a jak narazie to nie mogę na niego patrzeć
Ale niestety brak kasy,brak kasy,brak kasy i jeszcze raz brak kasy |
Andzia54495 Klubowy Weteran Frotka/Czarny/Volvo Katowice/Bath, UK | 2005-06-02 21:08:13 NO !!!! Fajnie było w tym sklepie ![]() ![]() ![]() (wtajemniczeni wiedzą)
A ci co chcą wiedzić zapraszam na bloga Espero!!! Zobaczyłam się z moim rodzeństwem i nie tylko!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |