MotoNews.pl

Za marzenia placic nie trzeba

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Jak kazdy chyba mam swoje moto marzenia dziele je na 4 kategorie
1. "w miare realne" - Polonez Kombi oczywiscie Muchozol Version (LPG)- to bedzie nastepny moj samochod jak zdecyduje sie na zmiane
2. "raczej nie realne" - VW Passat Kombi po 1994 motor 1,9TDI
3. "nie realne" VW Bora 1,9TDI, VW Carawell 2,5 TDI
4. "marzenie scientej glowy" - Merc obojetnie jaki "okular" CDI

A Wy jakie macie moto marzenia ? Moze ktos z Was doradzi mi jak zrobic z moich marzen jedno realne (Poldek Kombi powerd by VW 1,9 TDI)?
Pozdrawiam Dominik

ja mam trzy marzenia, zdaje się dwa sa realne, znów śmigać Fiatem 125p, z '71, następnie mieć Poloneza Coupe, a z trzecim juz jest gorzej, bo marzy mi się orginal Fiat 125, cały włoski....no cóż, pomarzyć dobra rzecz...

Cześć
Fajnie tak pomarzyć. U mnie to jest tak. Do tych do zrealizowania to mieć jakiegos klasyka np. stary fiat 125 lub warszawa i do tego jakiś stary motocykl z 4-suwowym silnikiem, najlepiej ruska. A z tym drugim to tylko chyba naprawd marzenie bo to jest Jaguar I Hummer.
No t o marzymy dalej

Eleonora i najszybszy poldek na swiecie

125p ME LPG 91' stan blach ok kolor najchetniej czerwony

Hej Wyrwizab to jest realne czemu sie ociagasz?

p.s. proponuje z buda kombi, czerwony, ladny

moje marzenia
-Poldek z Roverkiem 1.8 turbo oczywiscie duzo elktroniki i caraudio z zewnatrz nie pozorny
-Mercedes 115 2dzwiowy 3.0l bezyna szerokie kapcie, full wypas duzo chromu i nic wiecej
-Mclaren F1
-Syrenka
-i jakis wielki busik bez konkretnego egzemplarza na wakacje

Chyba to wszystko Świety Mikolaju co chcial bym dostac w tym roku pod choinke

jestem bardziej przyziemny dodge durango lub bliżniaczy ram 2800 znam te samochody bo jezdze nimi w usa ,więc wiem na co je stać. konstrukcja prosta coś niby polonez ale większy format no i to spalanie 20l.100.

Dominik- nara staram sie realnie, a kombiak raczej nara nie lezy w moich zainteresowaniach.

HA Polonez combi (LPG) i Rabat 100% na mandaty ))

Tylko jedno mazenie SUBARU

Mam pomysla!!! A ilu z Was chcialoby Poloneza... C a b r i o

Witam
Ja skromnie.....
VW PASAT KOMBI 1.9 TDI
Pozdrawiam Bialy_1987

Bialy to tak jak ja!!! kiedys moze se kupim nie?

Marzenie nr1. to Yamaha R1 lub Suzuki Hayabusa, a autko to Chevrolet Corvette lub BMW 750i.
Uwielbiam tylny napęd!

Moje jest takie POLONEZ WRC.

Witam
A ja zawsze marzyłem o syrenie bosto

A ja zawsze marzylem o Polonezie Coupe - jak widac czasem marzenia sie spelniaja, czego i Wam zycze!

Pozdrowka
Adamus

Dzieki Adamus za slowa otuchy tak wazne dla nas moto marzycieli. Uroczyscie oswiadczamy ze bedziemy dazyc do ich realizacji tak jak Ty

Mam jedno pytanie.
Borysek dlaczego Syrena Bosto?