Wskazówka ilości gazu w butli..

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam problem otóż zakupłem samochód z inst. gazową i mam problem nie ma wskazówki w miejscu gdzie powinna być :| nie wiem jak sobie z tym poradzić ponieważ jestem początkujący. W ogóle moge sam to naprawić czy musze pojechać do jakiegoś serwisu, z góry dzięki za pomoc.

Pozdrawiam

Daruj sobie tą wskazówkę. Działa jak chce i podaje stan gazu z przybliżeniem +/-30%.
Lepiej sprawdź doświadczalnie ile Ci pali w mieście/na trasie i patrz na kilometry.
Pozdro.

oka dzięki za rade ale wszystko byłoby wporzo gdyby mi jeszcze prędkościomierz działał bo jak na razie nie wiem ile jade i ile ujechałem ale cóż począć musze popracować nad moim pierwszym autkiem

Pozdro

Cytat:
2005-06-02 19:17:55, xellos pisze:
oka dzięki za rade ale wszystko byłoby wporzo gdyby mi jeszcze prędkościomierz działał bo jak na razie nie wiem ile jade i ile ujechałem ale cóż począć musze popracować nad moim pierwszym autkiem Pozdro

No to faktycznie kolego masz problem

oj to musisz nad nim troche popracowac bo pewnie nie wiesz dokladnie ile ma przejechane km.

Cytat:
2005-06-09 07:42:55, asterii pisze:
oj to musisz nad nim troche popracowac bo pewnie nie wiesz dokladnie ile ma przejechane km.

Faktycznie nie wiem, jak na razie zrobiłem już tą przeklętą linke prędkościomierza ale z deczka zawyża jeszcze mam mase roboty.....

Pozdro