Do opchnięcia kołpaki i sprężyna...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wsyzstkich!

Właśnie wymieniłem sobie sprężyny z tyłu - ciężko było ale dałem radę. Wrzuciłem nowe (wzmocnione) bo jedna ze starych orginalnych wiadomo - pękła. Ale szkoda mi wyrzucać tej dobrej... Może komuś strzeliła też, a nie chce wymieniać na nówki, to mogę mu tanio tą niepękniętą sprzedać. W zasadzie jest w niezlym stanie jak na sprężyne. Auto dużo jeździ nieobciążone. 20 zł? Coby mi się za fatygę przy wymienianiu zwróciło. Do tego mam trzy orginalne kołpaki daewoo w stanie używanym. Jeden pojechał własną drogą. Kupiłem fajniejsze no name. Komuś za 5 zeta sztuka . Wiadomo, odebrać najlepiej osobiście w Sosnowcu, bo wysyłać to się nie opłaca, no chyba, że ktoś bardzo chce...

Pozdrawiam.

Cytat:
2005-06-04 15:13:36, Michal-500 pisze:
Witam wsyzstkich! Właśnie wymieniłem sobie sprężyny z tyłu - ciężko było ale dałem radę.

Ciezko?

To jedna z latwiejszych rzeczy do roboty, przy zawieszeniu chyba najlatwiejsza

Cytat:
2005-06-04 18:57:53, QLogic pisze:
Ciezko?

Oj ciężko , przez zapieczoną śubę i zerwaną nakrętkę.

Pozdro.

Witam
Biore kołpaki, jak jeszcze są, pokrywam koszty przesyłki.

Cytat:
2005-06-04 20:37:37, Witolo pisze:
Witam Biore kołpaki, jak jeszcze są, pokrywam koszty przesyłki.

Kurde spóźniłem się. Biorę po 10 zł/szt (jeśli w dobrym stanie) i odbieram osobiście

Cytat:
2005-06-05 09:29:08, piotr_ek pisze:
Biorę po 10 zł/szt (jeśli w dobrym stanie) i odbieram osobiście

O proszę, nie sądziłem, że to taki chodliwy towar. No dobra, może jeszcze ktoś da więcej? Witolo, nie obraź się, wolę jednak odbiór osobisty, przez brak czasu.

Cytat:
2005-06-04 19:03:28, Michal-500 pisze:
Oj ciężko , przez zapieczoną śubę i zerwaną nakrętkę. Pozdro.

A po co cos odkrecales?

Zeby wyeminic sprezyny z tylu podnosi sie tyl samochodu az belka sie tak opusci, ze sprezyny mozna wyjac, albo same wypadna

Jedynie amorkom gazowym takie rozprezenie nie zawsze musi sie podobac (wg. naklejek na nich), ale w sumie nie wiem...

Cytat:
2005-06-05 10:39:56, QLogic pisze:
A po co cos odkrecales? Zeby wyeminic sprezyny z tylu podnosi sie tyl samochodu az belka sie tak opusci, ze sprezyny mozna wyjac, albo same wypadna

Coś nie chciała mi belka opaść na tyle, co by spręzyny wyjąć bez odkręcania amorków... Zasugerowałem się też tym, jak to jest pokazane w "poradach"...

Pozdr.

No to jaki stan techniczny tych kołpaków? Może jakieś foto?

Biore tą dobrą spręzynę za 20. Moj mail to woloszynp@o2.pl

Rano twojego posta widziałem a popołudniu jeb... i od razu wiedziałem co mi trzeba... twojej spręzyny

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-06-06 21:37:02 ]

Nie ma problemu, Piotr_ek niech bierze, myślę żę się dogadamy.

A ja spręzynę

PAwol

Czekam na fotki kołpaków, bo zaś tak bardzo mi na nich nie zależy - no chyba, że są w stanie nieobdartym.

Dla mnie mogą być bez lakieru, byle by nie były popękane.

Cytat:
2005-06-07 07:41:05, piotr_ek pisze:
Czekam na fotki kołpaków, bo zaś tak bardzo mi na nich nie zależy - no chyba, że są w stanie nieobdartym.

Jeden jest obdarty lekko (po krawężniku), reszta wygląda no jak kołpak używany... Nie są nigdzie pęknięte, z przyczyn technicznych nie mogę fotek do końca tygodnia zrobić. Piotr_ek proponuję spotkanie. Szczegóły masz na prriwie.

Pozdro.

kolpaki i sprężyna sprzedane.

Dostałem właśnie od kolegi ową spręzynę. Potwierdzam jego rzetelność...

Pawol

[ wiadomość edytowana przez: Pawol dnia 2005-06-10 15:35:29 ]

Pawol, potwierdzam Twój błąd : "rzetelność"

No i wymieniłem spręzynkę. Godzinka roboty w kanale i gotowe. THX Michal-500

Cytat:
2005-06-12 20:34:14, Pawol pisze:
THX Michal-500

Jak to się mawia: cała przyjemność po mojej stronie . Szkoda mi było dobrą wypierniczyć na śmietnik więc pomyślałem, że może się przyda właśnie takiemu sprężynowemu nieszczęśnikowi jak ja albo Ty . No i luz, niech służy jak najdłużej.