Kto poszerzy felgi i za ile jak najblizej podkarpacia??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie.......

We wrocławiu znalazłem dobrego taniego kolesia co Ty mi wykonał jedna felga kosztowała mnie 20zł !!

stary mozna kontakt do tegokolesia z wrocka??

tez poprosze

A moze ktos opisac jak sie poszerza felgi ? wycina sie srodekz jednej i wspawuje w druga czy jak ??? bardzo mnie to ciekawi.

A ja powiem ze skoro podkarpacie to polecam popytac kolegów z debicy.
Pozatym sławetny malec głowackiego tez jezdzi na felach , które robili w Rzeszowie 5 calowe 12 ki teraz chyba juz na 13 jedzie i jakos sie nie rozwalały.
Do zakładu musisz dac 8 felg - 4 nowe 4 stare i tyle....
50 zl od flegi płacisz - mozliwe malowanie proszkowo za chyba 25 zł ekstra

Rok temu na zloty do rzeszowa przyjezdzal taki granatowy maluszek na pozerzonych 12 Z tego co pamietam to jego wlasciciel siedzial na forum Ale dawno go juz nie widzialem. On chyba rozmawial na zlocie z Qba. Moze Qba ma do niegojakis kontakt.

YTo tyn

Szkoda tylko ze na ostatnim zlocie rok temu zaliczyl kraweznik na tych felach i jedna pogiol. Wtedy malo Qba nie zginal. Mam to na filmie

[ wiadomość edytowana przez: Lo3eK dnia 2005-05-22 12:04:31 ]

No własnie jest problem bo ja tam nie mam adresu tylko zawsze jeżdze na pamięć !! To jest w Radwanicach ! jak jedzie sie od strony Wrocławia jest po prawej stronie zakład nazywa sie chyba "U Marcina" ale głody nie daje !! jakieś 500 od Wrocka !!

No to rewelacja!!!

w koncu moglbym poszerzyc sobie troche felg...mam dwie maluchowskie do poszerzenia i dwie od duzego fiaciora...

Poprosze o jakie skonkretniejsze namiary!!!

no wlasnie...
a czy w rejonie warszawy ktos takie rzeczy robi?? kiedys slyszalem cos o jakims zakladzie w markach ale raczej niepochlebne opinie i po dobno sie juz zwineli...

w toruniu 60zl/szt. od reki i na wypasie robia

ja mam 6,5 cala na 12 cali i placilem 62 zł za jedną (felga + poszezenie) !!

do tego 166/60/12 i auta nie mozna na suchym odkleic od nawierzchni

no na podkarpaciu to tak w ropczycach to wiem (chyba) jest zakład co prostuja felgi itp. i tam slyszalem ze prawdopodobnie tez poszerzaja felgi a co ceny to juz nie wiem...

Cytat:
2005-05-22 13:47:06, ZoLt4R pisze:
w toruniu 60zl/szt. od reki i na wypasie robia

gdzie??

a tak na marginesie skąd wziąc oponki 165/12 cali i jaki koszt takich paputków??

Cytat:
2005-05-22 12:01:54, Lo3eK pisze:
Rok temu na zloty do rzeszowa przyjezdzal taki granatowy maluszek na pozerzonych 12 Z tego co pamietam to jego wlasciciel siedzial na forum Ale dawno go juz nie widzialem. On chyba rozmawial na zlocie z Qba. Moze Qba ma do niegojakis kontakt. YTo tyn Szkoda tylko ze na ostatnim zlocie rok temu zaliczyl kraweznik na tych felach i jedna pogiol. Wtedy malo Qba nie zginal. Mam to na filmie [ wiadomość edytowana przez: Lo3eK dnia 2005-05-22 12:04:31 ]

ten malacz nalezy do mojego kumpla "dzyna"
robil w krosnie u jakiegos dziadka ktory juz niestety odszedl z tego ziemskiego padolka...

w ropczycach nie poszerzaja pytalem sie w katowicach mam znjomego co poszerza wiec jakby ktos chcial to moge dac jakis namiar, kiedys bylo milion osob co poszerzalo fele a teraz jak potrzeba to nie ma nikogo

Cytat:
2005-05-22 23:59:13, bizer_trikolor pisze:
gdzie?? a tak na marginesie skąd wziąc oponki 165/12 cali i jaki koszt takich paputków??

na rubinkowie, kolo izby wytrzezwien

co do paptow 165/60R12: (dostepne na http://www.oponytanio.pl

- Falken-Ohtsu FK-06G 165/60R12 - 186,10 PLN

albo

- Yokohama A539 165/60R12 - 294,90 PLN

w wie ktoś gdzie mogę poszerzyć maluchowskie cytrynki w okolicach Katowic ??

trabi23 poproszę o namiar tego znajomego w Katowicach co poszerza.

ja posiadam takie felgi 12 poszerzane na 5,5 cala! ale ja takie kupilem slyszalem ze poszerzenie kosztuje 60zł! tylko prblem jest puzniej z oponami bo oponki ost sprawdzalem nowe 155/80 kosztuja 156zł sztuka

mardziel , ty na jakich oponkach mykasz?? znaczy chodzui mi o cene i firme