Do warszawiakow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktos posiada i umie obslugiwac spawarke? albo zna kogos takiego?

wyjasnie o co chodzi jak tylko sie ktos znajdzie..nie chce mi sie zasmiecac forum i pisac po proznicy ale wiadomo chodzi o samochod (spokojnie ..nie o espero)

Ja znam bardzo dobrego fachowca... zajmuje się renowacją zabytkowych samochodów i motocykli od podstaw.
Teraz składa replike Lotusa

Wygrzebałem stary wątek bo nie chciałem zaczynac takiego samego ale do rzeczy panowie jade jutro służbowo do Warszawy i chciałem zajrzeć na stadion na jakies male zakupy i chodzi mi o to od ktorej do ktorej odbywa sie tam handel i czy wogole warto tam jechac i czy to jest gdzies w centrum ??

Cytat:
2005-06-16 22:38:42, Sergiusz- pisze:
Wygrzebałem stary wątek bo nie chciałem zaczynac takiego samego ale do rzeczy panowie jade jutro służbowo do Warszawy i chciałem zajrzeć na stadion na jakies male zakupy i chodzi mi o to od ktorej do ktorej odbywa sie tam handel i czy wogole warto tam jechac i czy to jest gdzies w centrum ??

Ale sie do topicu podczepiles

Na stadionie mysle, ze juz od 7 mozesz juz spokojnie kupowac. Handel koncza jakos kolo 12 - 13. Dosc dawno tam juz nie bylem, ale mysle, ze duzo sie nie zmienilo.

Od centrum jest bardzo latwy dojazd, przejezdzasz most Świętokrzyski, na skrzyzowaniu jedziesz prosto i zaraz po prawej bedziesz mial juz stadion. Problem mozesz miec jedynie ze znalezieniem miejsca.

Czy warto jechac... zalezy co chcesz kupic

[ wiadomość edytowana przez: QLogic dnia 2005-06-16 22:50:55 ]

powniewaz to byl moj watek to odpowiem nie warto..szkoda czasu sily zachodu nerwow paliwa i czego tam jeszcze..nienawidze tego miejsca tlok brud i scisk..jesli nie chcesz kupic kalasza ani granatnika tylko cos "normalnego" to idz do sklepu albo w ostatecznosci do kupieckich domow towarowych jak szumnie nazwano blaszane straszydlo pod palacem