Chwale sie...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kupiłem sobie fiacika ritmo 1600 tc jak porobie to zapodam fotki (tylko ktos by zrobił miejsce na serwerku...) ps 3 fotki sa na allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52677392
ksiaze wkleisz klika??

ja tysh sie pochwale ze PRAWIE dokonalem zakupu "mechanicznej pomarańczy", w piatek jade po odbiór, więcej info niedługo

no i gratuluje tadzik bylem przy zakupie auta, powiem tyle ze jak dla mnie okazja miesiaca bogate wyposazenie , "elektryka" wygodne siedzenia ,atermiczne szyby czyli poprostu ritmo w wersji 100Super do tego silnik w ktorym jeszcze zycia troche zostalo, gaz , praktycznie nowe opony zimowe i komplet letnich i wszystko za 600 zeta i jezdzi blacha "jak w ritmo" ale bez tragedii poza tym wglad zewnetrzny i liczne drobne usterki i zaniedbania nie maja znaczenia przy tej cenie... fajna fura

Ritmo z zewnątrz rewelacyjnie nie wygląda. Ale jeśli Bart mówi że jest mechanicznie ok, to nie nie wątpie w jego ocene.

A co to jest "mechaniczna pomarańcza" ???

Cytat:
2005-06-02 10:15:53, Jesion128 pisze:
Ritmo z zewnątrz rewelacyjnie nie wygląda. Ale jeśli Bart mówi że jest mechanicznie ok, to nie nie wątpie w jego ocene. A co to jest "mechaniczna pomarańcza" ???

Jak to co moje auto

plan byl taki ze dopuki ritmo jezdzi to ok a potem bedzie magazynem czesci dla tadzika 128 3p{ jest w tym ritmo pare fajnych bajerow typu hamulce 257mm stabilizator przedni mocowany "pod" drazki silnik 1600dohc skrzynia 5 gaz itp ktore mozna do 128 wsadzic}, ale mysle ze jak sie ponaprawia wszystkie defekty auta typu brak poduszki tylnego lewego amortyzatora patent z zaplonem wyreguluje gaz zrobi upgrade z zewnatrz bo faktycznie wizualnie nie zachwyca to tadzik bedzie tym smigal az milo jeszcze dluugo{biorac pod uwage fakt iz 128 sklada po malowaniu dopiero dwa lata }... w porownaniu do maluszka ktorego teraz upala to to ritmo jest w super stanie

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-06-02 10:53:39 ]

[ wiadomość edytowana przez: Bart128 dnia 2005-06-02 10:57:19 ]

Tadzikowi gratulujemy.... Ritmo Przyjade to obejrze!

Bart chcesz powiedziec, że to jasnoniebieskie "czy peee" którego zdjęcia Tadzik mi wysyłał jak jeszcze byłem małym dzieckiem, nadal składa się tylko z nadwozia??????
A może nie ma pozwolenie Ojaca Dyrektora na złozenie tego auta

To oni powinni się z Qba skumplowac. Tamten jak odkopał swoje po remoncie i malowaniu, to wyszło że przed złozeniem trzeba wykonać ponowny remont

Gratuluje Przyznam ze tez sie na niego czailem jako dawce motorku do swojego Pozdrawiam i zycze milej wspolpracy z "Ryśkiem"

Cytat:
2005-06-01 23:13:42, toki pisze:
ja tysh sie pochwale ze PRAWIE dokonalem zakupu "mechanicznej pomarańczy", w piatek jade po odbiór, więcej info niedługo

do wrocka przyjeżdzasz?

a ja niedługo sprzedaje mojego 130TC, ale mi żal....

Cytat:
2005-06-01 23:03:03, tadzik128 pisze:
kupiłem sobie fiacika ritmo 1600 tc

Po pierwsze - to gratuluję i zapraszam do naszego klubu !
Po drugie - gdzie to cudo można sobie pooglądać ( zwłaszcza pod maską ) , bo zawsze mnie frapowała różnica pomiędzy tym S100 , a moim S90 ( oba mają 1,6 TC ) , a nigdy gościa nie mogłem dopaść , pomimo , że często stał pod Interią na os. Teatralnym w N.Hucie ( obok mojej pracy ) .
Po trzecie - jakbyś coś potrzebował - to mam w piwnicy kupę róznych szpejów , jakich się nazbierało przez ponad 8 lat posiadania tego Ryśka + 8 lat poprzedniego .
Poza tym dłubałem już w tym aucie przy wszystkim - więc może coś podpowiem !

Cytat:
2005-06-02 10:15:53, Jesion128 pisze:
A co to jest "mechaniczna pomarańcza" ???

To jest autko które zajęło drugie miejsce w generalce w tegorocznej Monte Calvarii

tak właśnie, Strongi dobrze pisze, i w dodatku to jest seria co wyjmuje generalki

To przestanie wyciągac te generalki. Bo najważniejszy jest kierowca

No offence

ssij

co do skłądania autka to i tak moim maestrem jest bart... miał super autko w idealnym stanie i oryginał to postanowił zlecić płatnie zmniejszenie stopnia oryginalności... zleca wiec jemu to robią (on sie nie interesuje...) i dzieki temu autko chyba 3 lata juz prawie stoi i jak juz sie za te 4 lata turbo założy to z do niedawna idealnej blachy nie zostanie nic. Pozdrawiam Cie Bartku jak zwykle

130 tc powiadasz na sprzedaż... jak za ta samą kase to biore w ciemno...

Cytat:
2005-06-02 16:49:33, Strongi pisze:
To jest autko które zajęło drugie miejsce w generalce w tegorocznej Monte Calvarii

stroni mówisz o tej maszynce ?
mechaniczna pomarańcza

bo w naszym okręgu jeździ też mechaniczna pomarańcza, tylko ze właśnie Ritmo Abarth

to własnie ta...