| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
arturo_soda HF MEMBER Hundai coupe warszawa | 2005-06-23 14:51:28 jeśli chodzi o gaz to zapewniam, ze do butli mojej 40 litrowej mimo ze ze ustawienie zaworu jest na 80% czyli 32 litry powinno wejść MAX da się wlać 38-39l.....wystarczy zeby było bardzo niskie ciśnienie na pompie i wtedy zawór nie odcina tak szybko, to bardzo niebezpieczne zwłaszcza jak sie po tankowaniu stawia samochód a nie jedzie bo zmiana temperatury oznacza zmianie objetości ciśnienia ....
natomiast to nie ma nic wspólnego z oszukiwaniem na stacji. |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-06-23 21:16:25 no tak ale kolega nir lał lpg tylko paliwko z tego co wyczytałem,opłaca się jeżdzić na nowo otwarte stacje, na początku są częste kontrole tak mi się wydaje a pozatym duże firmy oszukuja ogół (chodzi o wyższe ceny od niefirmówek) |
cehol HF MEMBER hyundai pony gsi piekary śląskie | 2005-06-23 23:57:08 stacja BP Piekary śląskie ta sama sytuacja się powtarza już od minimum dwóch lat do baku wchodzi często więcej niż jego pojemnośc ale jakoś jak widze nikogo to nie rusza!!! rzadko tankuje full więc nie musze się denerować. markowe stacje mają dobre paliwo ale robią niestety wałki na ilości no cóż Polska kto nie kombinuje ten nie ma..... |
gt115pssss HF MEMBER scoupe gt wawa | 2005-06-24 00:04:19 ni nie cehol "kto kombinuje ten żyje"
PS. 52 DĘBIEC (słowa piosenki) |
BANDITTO HF MEMBER HYUNDAI LANTRA Warszawa - Only Mokotów | 2005-06-30 08:10:11 ja od ponad 4 lat tankuje na neste na ursynowie i tez nigdy nie odczulem zeby to byle zle paliwo, maja taniej bo nie placa obsludze stacji... |