[K] Fiata 126

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupie Fiata 126p/Bis w bdb stanie oraz papiery lub calego Fiata 126p jak najstarszego, najlepiej ponizej '78 roku w obojetnym stanie, moze byc bez silnika.

byl do sprzedniaa 77 rok full klasyk.....800 zl.....ale juz go rozbeiraja

mam malca w dobrym stanie + pełno czesci gdzie wiekszosc jest nowych a druga połowa po regeneracji.

Chodzi mi o maluchy, ktore nigdy nie byly grzebane, w szczegolnosci chodzi mi o podloge, progi. Nadkola moga byc jakies podgnite, ale sama buda nie drasnieta
Z tymi papierami to tylko opcja, jesli ktos ma namiary na naprawde starego malucha, w obojetnym stanie, oczywiscie moze byc tez na chodzie i odpicowany (choc najmniej mi na tym zalezy). Szukam poprostu totalnego staruszka.
Z gory dzieki.

to juz wiesz co i jak..... myslalem nad tym ale nie chce mi sie pierdolic z jakimis numerami zeby miec auto o 5 lat starsze..... takze czekam teraz na wiesci od ciebie co i jak.

sluchaj mamy maluszka rocznik 75...jakbys byl zainteresowany...w sumie stan dobry trzeba go tylko...poskladac oddamy za flaszke

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2005-05-19 09:36:14 ]

o rzesz kurwa.......buhehe ale parkowanie;p btw - Koxxowi chodzi chyba o same numery i papiery

numery tez chyba sa...nie wiem w sumie to niewiele zostalo....ooo...dach jest w zajefajnym stanie!!!

Pamietajcie ze malec ktory ukonczyl 25 lat to weterwn i jest
50% zniszkiw w PZU wiec nieraz warto zwlaszcza jesli jest to pierwszy samochud w zyciu.
Pozdrawiam Mariusz

Nie wiem co tak sie uparlem na tego starocia, chce miec starego malca 'dla zasady' i nie chodzi mi o znizki (chociaz przy swapie przydalyby sie). Moge kupic same papiery, tablice, numery wyciete z bagaznika i tabliczke znamionowa.

Pomyslalem, ze jak robic swapa i to za taka kase, to mozeby tak olac malucha i zrobic to na ladnej skorupie, a konkretnie na Fiacie 500.
Czy mozna w naszym przecudnym kraju kupic ten samochod? Na mobile.de widzialem, ale kurwa z jakimis pedalskimi szmatami na dachu, chodzi mi o zamknieta skorupe, idealny jest ten na stronie glownej F&F z Wloch. Jak juz pakowac kase, to w cos konkretnego.