MotoNews.pl

Logo klubu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Czy klub posiada swoje logo lub jakiś inny znak rozpoznawczy?

tak biało niebieska szachownica z przodu i z tyłu na masce

Też uważam że "barwy klubowe" to dobry pomysła. Przecież nie musi być to forum, czy klub tylko i wyłącznie o tematyce technicznej. Można by zacząć od jakiś drobnych rzeczy typu logo klubowe.

hz10 jak pewnie zauważyłeś z takimi znaczkami "klubowymi" to troche autek sie porusza po naszych wspaniałych drogach. A jak by był jakiś charakterystyczny znaczek na naszych autkach to przynajmniej mógłbyś sie zorientować, że jest to akurat ktoś komu byc może nie jeden raz służyłeś swymi wiadomościami lub sam dowiadywałeś sie czegoś ciekawego od tej osoby.

Dołączam się do kolegów popierających stworzenie logo klubu. Może jakiś mały konkursik na owe logo?

też uważam,że to dobry pomysł

Pewnie żę dobry pomysł a poza tym zawsze można się gdzieś przypadkiem spotkać jężdząc po polsce.

no to teraz trzeba tylko wymyśleć wzór

juz kiedys myślałem o tym i rozmawiałem z kiddy. w radomi widać auta z logo www.mpwr.prv.pl i jest tego troszkę. pomyślałem kiedyś o tym z kiddy jednak nie mamy uzdolnień plastycznych.
jeśli ktoś ma pojęcie o grafice i może poświęcić troche swojego czasu na stworzenie czegoś takiego, chętnie postaramy się załatwić jakieś nalepki na auta z tym własnie logo. oczywiście trzeba bedzie wybrać cos ładnego i niewyzywającego.
pozdrawiam

Z wykonaniem samych nalepek to byłby najmniejszy problem. Tak się składa, że jestem właścicielem firmy reklamowej i pewnie dało by się je doucic przy okazji inne robótki, tak że wyszły by one co najwyżej po kosztach materiału. A co do samego wzoru loga to mozna by ustalic jakis adres pod który każdy mógłby przesłac swoja propozycje, następnie pokazać je i logo które najbardziej by sie podobało wybrać na wybrać na to jedne jedyne najładniejsze.

Jasne. Jeśli są takie możliwości to ja chętnie nakleiłbym na swoje autko emblemacik dotyczący tego forum BMW.
Trza się zmobilizować, a jeśli kriters ma takie możliwosci to ja chętnie się dorzucę do tego interesu. Niestety nie mam żadnej opcji jak i co miałoby widnieć na tym emblemacie.

Pozdro

jeśli kriters podejmuje się wykonać nalepki to problem teraz leży w tym, by ktos wykonał jakiś projekt/projekty. wszystkie ewentualne projekty można przesyłać na marcinradom@bmwauto.net lub na GG: 2686064. nadesłane projekty umieścimy na www.bmwauto.net i poddamy ocenie klubowiczów. jeśli mógłbym zasugerować coś, to to by był to napis zawierający adres strony, wykonany w jednym kolorze.
pozdrawiam

Też uważam że to powinno być w jednym koloże, dość skromnie ale treściwe.

Świetny pomysł. Popieram, ale powinny to być niezbyt wielkie nalepki które będzie można gdzieś nakleić na aucie, naprzykład w rogu tylnej szyby. Ja osobiście nie chce mieć całej zajętej i pozbawić sie widoczności, wiec stąd uważam, że rozmiawry nie powinny być zbyt duże! Można by też pomyśleć o czymś na ramki tablic rejestracyjnych?!?!

ja bym chetnie widział to jako napis w postaci adresu strony z logo bmw z jednej strony a z drugiej konturem polski. co do rozmiaru to pasowałby mi taki na tylna szybę pod ogrzewanie, czyli 60 cm długi i około 10 cm wysoki. choć wielkość mozna dowolnie dobierać w zależności od umiejscowienia i wielkości auta.
druci wariant to tylne boczne szyby.
pozdrawiam i czekam na kolejne projekciki.

Ja bym to widział max 15/5cm

Format można zrobić przeciez przeróżny. Moga być trzy do wyboru: od najmniejszego przeznaczonego np na kokpit deski rozdzielczej do wielgaśnej naklejki na tył szyby.

ja bym raczej zagłosował na jakąś skromną ale z ikrą naklejeczkę na szyby boczne + większa jakieś dwa razy na tylnią szybę.

Pozdro.

cjanek masz taki sam gust jak ja i za to awansowałem cie na membera
jeśli chodzi o napis z adresem to chyba powinien byc taki jak na stronie www.bmwauto.net
pozdrawiam

Może wogóle zrobić identyczny jak na górze tej stronki? najwyżej tylko dopisać "klub, forum, porady" czy coś w tym stylu??!!

Marcin ma bardzo dobry pomysł na wzór, z lewej logo (dość proste, same kontury, takie zacieniowane) na środku napis i po prwaej stonir kontur Polski. Wszytsko o czywiście w jednym kolorze, np. białym. Jeśli chodzi o wielkość i miejsce to bym się pisał na taki pomysł jak ma Aldik, na bocznje szybie ,nie duży, wysokośc 2 cm sługość 15cm.
PS. Ja też chce awansować

[ wiadomość edytowana przez: daz dnia 2005-01-05 16:12:33 ]