MotoNews.pl

Tylna wycieraczka problem.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie z tego co wiem to tyla wycieraczka powinna smigac co jakis czas. U mnie jak sie ja wlaczy to smiga caly czas. Co reguluje czasowa prace tej wycieraczki. Jakis przekaznik??

Masz wersję z jedną prędkością tylnej wycieraczki i tyle.

Przekaźnik w skrzynce bezpieczników. R7 pomarańczowy.
Jeśli go nie masz i jest na jego miejscu zwora - jest jak pisze przedmówca.

[ wiadomość edytowana przez: mleko dnia 2005-12-18 12:07:14 ]

Dzieki Zaraz wymienie i sprawdze jak smiga

Niemam. Mam wsadzona jakas blache zamiast przekaznika. I co wycieraczka bedzie smigac caly czes bez przerwy?? STRASZNA GLUPOTA Czy jak kupie przekaznik i go wloze to bedzie smigac czsowo?? I czy jakis inny przekaznik (np od wyceraczek przednich) bedzie pasowac ??

[ wiadomość edytowana przez: matadorRS dnia 2005-12-18 13:04:16 ]

Nie jestem pewien czy jak masz przekaźnik nie musi być inny przełącznik zespolony (ale tu improwizuje). Jeśli nie zamontowanie przekaźnika powinno załatwić sprawę. Spytaj zero on powinien mieć taki przekaźnik.

przekaznik powinien byc pomaranczowy wysoki i chyba ma chyba duze R ja mam w kombi zalozony taki i wycieraczka smiga pracuje 3 razy przerwa i znowu 3 razy

Przekaznik czerwony 5 pinowy odp za regulację czasową no i musisz mieć 6 stopniowy przełącznik

aby mieć czasową tylnią wycieraczkę a nie działającą non stop nie trzaba miać zespolonego z regulacją tylko pomarańczowy przekaźniczak a tak się składa ze taki posiadam

Zero a odstąpiłbyś ten przekaźniczek? A jeżeli to za ile?