FIAT & FURIOUS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
KLIK

;]

ROBIA O NAS FILM ... TYLKO SZKODA ZE TAM JAKIES PUNCIAKI ITD

ale żeś Szymek kotleta odgrzebał

a moze by im zwrocic uwage ze nam zapieprzyli nazwe?

Szymek toż to staaaaaare jak świat

W sensie, ze ktoś taki pasztet już nakręcił i można to gdzieś zobaczyć czy to tylko taka zwałka

Nie wiem jak by wyszla sprawa z reklamacja nazwy - data premiery tego filmu to 14 Listopada 2004 nasz klub jest w sumie od nieco wczesniejszego czasu. Nie wiadomo kiedy oni wpadli na pomysl tego krotkiego filmiku. Swoja droga chcialbym go zobaczyc ma go ktos?

A i jesli chcecie to mozemy napisac krotki list do nich. Moj kolega z pracy mowi i pisze perfekt po francusku wiec mi moze pomoc.

A czy nazwa klubu i logo są chronione prawami autorskimi ? Tzn. czy są zgłoszone jako zastrzeżony wzór ? Jak nie, to możecie im skoczyć na pędzel

Cytat:
2006-05-07 11:29:06, borysirl pisze:
(...)
A i jesli chcecie to mozemy napisac krotki list do nich. Moj kolega z pracy mowi i pisze perfekt po francusku wiec mi moze pomoc.

A jeśli mają ładną, młodą przedstawicielke to ja też znam troche francuski, ale tylko ustnie

Cytat:
2006-05-07 11:58:03, Race_D pisze:
ale tylko ustnie

Oralement, sie znaczy W sumie tez bym sie pisał na jakieś "comprehension orale" z młoda jurną francuzeczką

ale o co sie rozchodzi możemy im tylko pogratulowac pomysłu bo nic więcej My mamy nazwe The Fiat And The Furious a u nich jest poprostu Fiat & Furious więc niby to samo a jednak nie

wrzucilem bo nie widzialem tego wczesniej wiec nic nie odgrzebywalem

Jacy z nich furiaci, jak oni pewnie nigdy komandosa nie pili tylko jakieś żabole i szmpany