Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-06-08 23:24:03 jak już część z Was wie kupiłem do esperala takie kółeczka..... tydzień temu odebrałem z prostowania i powiem Wam zrobiło się niesamowicie twardo........ czuje każdy kamyk na drodze....... czy to jest normalne czy mam bardzo twarde opony??? (PNEUMANT)
kolejny minus...... jazda w koleinach nie należy do najprzyjemniejszych.... a teraz plusy auto zyskało duuuuuuuuużo na wyglądzie....... lepiej się trzyma zakrętów, dzieciaki z osiedla twierdzą że mam fajne auto dodam tylko że wcześniej miałem zimówki kormorana 185/60 R14..... zastanawiam się czy jakbym założyl opony 195/55 czy sytuacja by się dużo poprawiła........ po ostatnich 2 kkm esperakiem i przesiadce na nubirę stwierdzam, że ona wprost płynie po drodze..... (koła 185./65 R14) i znów się zastanawiam czy sie z kimś nie zamienić na fajne 14ki ale nie.......... lubie fajny wygląd i to tyle moich rozważań na dziś... jeśli stwierdzacie, że są bez sensu... to całkiem możliwe.. od rana siedze w architectural desktop.... czytam o zaprawach,zaczynach i betonach itp....... dopiero teraz dorwałem się do netu (w zeszły czw padł router..dziś dostałem nowy ) POZDRAWIAM ALL |
the_undertaker Klubowy Weteran Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | 2005-06-11 07:02:35 Ja mam 205-stki/50/R15 i też ładnie wygląda, komfort jazdy taki sobie, ale za kierownicą istna corrida Po paru miesiącach jazdy na naszych drogach z utęsknieniem czekam na zimę i 14-stki zwykłej szerokości, lub każdy kawałek równej drogi Przy szerokości 185 to zupełnie inny samochód.
Ach zaprawy, zaczyny, betony... dobre studenckie czasy |
elChopin Volvozłomek V40 Warszawa | 2005-06-13 17:45:59 a może masz je za bardzo nabite - u mnie np. różnica w komforcie jazdy przy 2.2 a 2.0 (przód) była kolosalna - rozmiar kółek mam takie sam |
Kolber7 VW TOURAN & SKODA OC ... Katowice .::SILESIA TEAM::. | 2005-06-13 17:58:36
spróbuje nabić do 2.0 |