Bardzo proszę wszystkich o pomoc

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Gdybyście gdzieś widzieli taką półkę lub ktoś próbowałby Wam taką sprzedać - proszę ZAWIADOMCIE MNIE LUB POLICJĘ. Dzisiaj w nocy ukradziono mi taką w Warszawie.

Jakość zdjęć nie jest super, ale chyba widać, o co chodzi.
W półce znajduję się 2 głośniki EXtreme 200-250W (nie pamiętam dokładnie), 2 gwizdki i 2 zwrotnice dwudrożne.

Dziękuję za wszelką pomoc.
kontakt ze mną:
Michał Walęcki
tel +48660493541
gg 1944490

to raczej bedzie ciężko bo jak będą już sprzedawać to bez półki bo wzieli ją dlatego żeby było "szybciej" no chyba że są wyjątkowo głupi w każdym razie współczuje i zycze powodzenia
łapy poucinać jakim !@#$%&

Bądź pewien że cie powiadomimy!

Cytat:
2005-06-06 17:28:17, saintadamus pisze:
to raczej bedzie ciężko bo jak będą już sprzedawać to bez półki bo wzieli ją dlatego żeby było "szybciej" no chyba że są wyjątkowo głupi w każdym razie współczuje i zycze powodzenia łapy poucinać jakim !@#$%&

Tylko łapy? Ja tam bym uciął jeszcze coś więcej, tak na wszelki wypadek Ale szczerze współczuję Może teraz pomyśl o przyciemnieniu szybek, co?

szczerze współczuje bo szkoda strata niepowetowana
tak jak kolega "cioska" proponuje przyciemniane szybki niestety to taki kraj jak coś kogoś kusi to zaraz to ukradnie i narobi szkód
jak miałem 205 peugota to zrobiłem sobie taką fajną półeczkę i też bardzo kusiła bo jacyś smarkacze w poszukiwaniu radia rozwalili mi zamki ale nie mogli sie dostać do bagaznika szkoda ze ich nie złapałem bo bym ich zaj.... od tamtej pory tylko przyciemniane szybki w essim wożę półeczkę z 205 ale szybki już są czarniutkie