Sprzęgło BMW e36 a BMW e46 oba auta 320i

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich
Wczoraj mój kolega (pod moją namową oczywiście) kupił sobie BM-kę 320i model e46 2000r. ja posiadam model e 36 też 320i - chodzi mi o to że w e46 sprzęgło chodzi tak leciutko że go prawie nie czuć pod nogą a u mnie w e36 sprzęgiełko chodzi o wiele ciężej, dodam że niedawno zmieniałem całe sprzęgło na nowe , ale przed wymianą chodziło również ciężko - czemu tak jest ?? jak chodzi sprzęgło w waszych e36?? da się coś z tym zrobić??

Pozdr..

Cytat:
2005-06-08 10:11:12, krzysztofku pisze:
Witam wszystkich Wczoraj mój kolega (pod moją namową oczywiście) kupił sobie BM-kę 320i model e46 2000r. ja posiadam model e 36 też 320i - chodzi mi o to że w e46 sprzęgło chodzi tak leciutko że go prawie nie czuć pod nogą a u mnie w e36 sprzęgiełko chodzi o wiele ciężej, dodam że niedawno zmieniałem całe sprzęgło na nowe , ale przed wymianą chodziło również ciężko - czemu tak jest ?? jak chodzi sprzęgło w waszych e36?? da się coś z tym zrobić?? Pozdr..

Ja coprawda mam E30 92' ale sprzęgło nie chodzi cięzko, do nowszych BMW to moge odnieść tylko model E90 w którym sprzęgło chodziło leciutko, u mnie chodzi ciężej ale niewiele.pzdr

ja mam e36 328 i sprzegło chodzi tak średnio, w porównaniu do golfa IV który miałem wczesniej to chodzi ciężko i to jest SUPER!!! czuje że to zajebista maszyna a nie jakaś zabawka!

jezdzilem wieloma autami i musze powiedziec ze w bmw(tymi ktorymi jezdziem do roku pr 96) sprzeglo chodzi ciezej niz w innych autach