Piaskowanie felg

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jestem ciekaw gdzie i za ile mozna w wawie zrobic piaskowanie felg na bialo?Moze jakies propozycje?

Chyba malowanie... A piaskowanie przed malowaniem.

w otwocku jak cie intresi to robia to 30 dyszki od sztuki piecowo tak mi kolega stamtad mowił, a w wawie to od 200 do 400zł taka operacja

Cytat:
2005-06-04 12:10:55, WilK pisze:
Chyba malowanie... A piaskowanie przed malowaniem.

Wazne ze kazdy wie o co chodzi

Woronicza 33 - 100PLN od sztuki (pisakowanie, malowanie)
http://www.renowacjafelg.pl/

u mnie za piaskowanie alu gosc chce 100zl komplet.. aza malowanie proszkowe 40zl szt.

kurcze jak czytam to ile to kosztuje to zastanawiam sie czy nie oworzyc warsztatu lub tylko odbierac przesylki i po zabiegu odsylac do zaintersowanego

ja mam problem z głowy...wkrótce na moim Devilku pojawią się nowe felcie czekam tylko na oponki

[ wiadomość edytowana przez: Artur_ST dnia 2005-06-04 21:59:00 ]

A w klubie nie ma kogos kto to robi i nie bedzie to fortuny kosztowac??

Helo u mnie w pracy piaskują. Moje stalowe felusie właśnie sie szykują do malowanka Mam kumpla który ma lakiernię proszkową więc jakbyś był zainteresowany to no problem Aha zapomniałbym za jedna sztuke biorą 15 zetków( cena piaskowania). No i ciekawe ile by kosztowała przesyłka. jak jesteś zainteresowany to daj znać na priva.Pozdrawiam

Cytat:
2005-06-05 00:04:38, Nowik24 pisze:
Helo u mnie w pracy piaskują. Moje stalowe felusie właśnie sie szykują do malowanka Mam kumpla który ma lakiernię proszkową więc jakbyś był zainteresowany to no problem Aha zapomniałbym za jedna sztuke biorą 15 zetków( cena piaskowania). No i ciekawe ile by kosztowała przesyłka. jak jesteś zainteresowany to daj znać na priva.Pozdrawiam

15 zl. piaskowanie OK, ile malowanie proszkowe ?
Podaj cenę finalną, najlepiej ze zniżką , pewnie znajdzie się paru chętnych z samej Wawki na taką imprezkę. Jednym kursem zalatwimy parę kompletów.

łojejku - jak to daleko z Wawki (: 300km

Podobno jest to kolo katowic.Mi tam mimo odleglosci pasuje Czekam az kolega powie ile bedzie za lakierowanie proszkowe chcial.

Cytat:
2005-06-05 11:01:17, Kielek pisze:
łojejku - jak to daleko z Wawki (: 300km

Ale kilka kpl. felg dostarczyć i odebrać jednym autkiem będzie opłacalne.

uwzgledniajac nocleg dl akierowcy tego jednego autko to chyba juz nie tak bardzo

up,up do góry

Cytat:
2005-06-07 08:22:36, PUNIU pisze:
uwzgledniajac nocleg dl akierowcy tego jednego autko to chyba juz nie tak bardzo

Latem to można jedną nockę przekimać nawet na ławce .

Koledzy zawsze możecie przyjechać w kilku, imprezke się zrobi, wypije znaczne ilości alkoholu i spać bedzie gdzie. Narazie czekam co i jak bo Esi u mechanika stoi i jestem uziemiony ale dam znać co i jak.Pozdrawiam Nowik