Powitanie z Kantem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam was wszystkich!
wiem, ze jest specjalny temat do witania ale tam jest jakos tak dziwnie...

Kupilem sobie autko... znacie?

Rino to on Ci ukradl auto ? znajdziemy go

ooo.. te ten bandzior bo zabral rino`wi auto!!! Brac go!!! huuuraaaaa!!!!!!
A tak na powaznie witamy w naszcg szeregach a samochodzik napewno bedzie długi czas słuzył bez wiekszych problemow

witam!
szkoda ze samochodzik zmienil wlasciciela ale dobrze ze w rodzinie zostaje dbaj oniego i nie przezucaj sie na winiacze...(choc nie wiem co pijasz...)

Cytat:
2005-06-09 18:34:12, SzymonX pisze:
nie przezucaj sie na winiacze...(choc nie wiem co pijasz...)

pitolisz dobry Komandos Strong nie jest zły

heh jakos dziwnie znajomy ten kant.....

Cytat:
2005-06-09 21:25:52, Rino125p pisze:
heh jakos dziwnie znajomy ten kant.....

jakoś to będzie Rinokupisz se malczana jak ja i zapomnisz (no może nie tak do końca) o kwadracioku, ja zastosowałem taką kurację i narazie działa, choć czasami mam ochote jeb... tym kaszlem o drzewo i przesiąść sie spowrotem do mojego kochanego duuuziego fiacika...

Cytat:
2005-06-09 21:33:57, gumbas5 pisze:
jakoś to będzie Rinokupisz se malczana jak ja i zapomnisz (no może nie tak do końca) o kwadracioku, ja zastosowałem taką kurację i narazie działa, choć czasami mam ochote jeb... tym kaszlem o drzewo i przesiąść sie spowrotem do mojego kochanego duuuziego fiacika...

matiz tez nie jest zły...

a fe, a fe kwadracioka na matiza zamieniać

Cytat:

to ja juz TICO wole

Tico niezly wypierdalacz jest ale i tak najlepsza bedzie moja astra

Cytat:
2005-06-09 21:38:37, Rino125p pisze:

nawet sie oprzec dobrze niemozna blacha jak papier

i nie ma takich przetloczen do siadania na masce jak cadillac....

ee tam Matiz 3 cylindry i jechane . Polecam SC 899 na prawde fajnie jezdzi

Rino, a może chcesz mojego 128 sedan?

Cytat:
2005-06-09 23:51:07, MCQUEEN pisze:
Rino, a może chcesz mojego 128 sedan?

eee tam to zawsze bedzie stary fiat, trzeba sie na cos nowoczesniejszego przesiasc

Cytat:
2005-06-10 10:04:54, Rino125p pisze:
eee tam to zawsze bedzie stary fiat, trzeba sie na cos nowoczesniejszego przesiasc

może i nowocześniejsze... oszczędniejsze... mniej psujące (?)... ale bez duszy

moja skromna uwaga - zdjecie ma przedstawiac wasze jakże przystojne buzki - czy tez mial to byc jakis ostatni "shot" kanta. bo tak szczerze to tam ch.. widze co to za 125p bo mi chlopaki zasłaniacie.

Cytat:
2005-06-10 10:08:47, Pat_kdb pisze:
moja skromna uwaga - zdjecie ma przedstawiac wasze jakże przystojne buzki - czy tez mial to byc jakis ostatni "shot" kanta. bo tak szczerze to tam ch.. widze co to za 125p bo mi chlopaki zasłaniacie.

dobre to było zdjecie pamiatkowe fiata z osobami związanymi z tym modelem

aha to ok. btw kantów. ojciec na wiosne byl ogladac jakiegos 1300 od kolesia co jest Wojskowym jakims tam ważnym. jesgo 125 ma przejechane 60.000, stan ponoc tak dojebany ze glwoa boli. wciaz pod opieka szeregowców - pucowany i pastowany.....cena tez dobra - 3000 zl.......kolor sraka stary chcial go brac ale cena go poraziła;D