Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
swirek13 Peugeot 406 2,0 HDI, ... kraków | 2006-11-21 21:52:45 a co tak daaaaalekoo hehehe to może zróbmy w krakowie |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2006-11-21 22:07:33 mało czytacie taki zlot był planowany niestety nie wypalił moze jest to spowodowane ze nie macie jeszcze dostępu do tych danych |
Andrzej76 Szaflary | 2006-11-21 22:20:13 Dlaczego strona gadzetów klubowych jest nieaktualna
w jaki sposób mozna obejrzec te gadzety |
markon Klubowy Weteran Grand Vitara 2 , Vit ... Pajęczno (EPJ) | 2006-11-21 22:30:07 trzeba miec specjalne uprawnienia Klubowe ja jeszcze takich nie mam ale sa to
1. smycz 2. koszulka 3. naklejki 4. ramki 5. kalendarzyki itd musisz zaczekac na Membera zeby je obejrzec |
Adam4302 Klubowy Weteran Dacia Logan Katowice Wsch. Wąsk. | 2006-11-21 22:31:01
1. Przecież przed chwilą był zlot w krakowie. 2. Przejżyj forum, jest o tym milion wątków. Kayaby albo Alko.
3. Bo juz nie ma gadżetów ani butiku. Wszystko jest zamawiane na bieżąco. PS. Mniej pisz, a więcej czytaj, to taka moja rada. ----------------- czasem tu zaglądam |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2010-06-05 18:33:29 Wyciągam wątka z archiwum w nieco innej sensie
ktoś mi podrzucił lineka w spr. 2-giego zlotu ogólno pl ludzików z daewooforum . Rzuciłem okiem i piszę , bo , choć nie jestem zainteresowany - bardzo mi się spodobała "organizacja" tegoż : Czytam listę - blisko 130 chętnych !! ale.... czytam dalej : Organizator krzyczy coby mu podać wyłącznie osoby , które jadą na 100% ...iiiii nagle lista kurczy się do ..4 ! (słownie:CZTERY) ..po wielu monitach (ten to ma cierpliwość ! - z trudem uzbierał dwadzieścia kilka osób /a po pierwszym szoku , myślałem że za chwilę będzie miał ze 200 / |
mifinka (S) Klubowy Weteran Ford Probe 2,5V, BMW ... Warszawa - Wola | 2010-06-05 23:45:50 Spokojnie, to wygląda tak, że większość nie śledzi tego wątku, bo poza wpisywaniem się na listę nic tam się nie dzieje.
Dzięki Bogdanie za ten wpis, trochę się ogarniamy. Gdyby Ktoś miał ochotę to: Link do wpisu |
Ikarus260 Klubowy Weteran Opel Astra Warszawa - Gocław , Żoliborz | 2010-06-07 00:45:06 Ja byłem chętny ale niestety moja żona trafiła 10 dni temu do szpitala i plany legły... Ma zagrożoną ciążę. Mała pcha się o miesiąc za wcześnie na świat, a że leży w Siedlcach ( siostra jej załatwiła tam opiekę, bo sama tam pracuję ), to teraz ja mam 100 km. do pokonywania z Warszawy. Na szczęście albo nocuję u teściów za Mińskiem albo za Siedlcami u szwagierki...
Tak więc jak sami widzicie wydatek na paliwo spory, a i ta cała sytuacja nie pozwala się na niczym innym skupić... |