3 M I A S T O - spot 2 niedziela miesiąca - Strona 8

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-03-14 19:38:36, danielewicz pisze:
u mnie widać musi być to samo,bo jak jeździłem poldkiem gada wcześniej nie widziałem zbyt bliskiej odległości między pedałami

Bo masz hamulce Lucasa i tam standardowo hamulec i gaz sa za blisko siebie. A jak Prezes pokrzywil pedały w starym ukladzie to nie mam pojecia

Cytat:
2006-03-14 20:16:46, road_runner pisze:
A jak Prezes pokrzywil pedały w starym ukladzie to nie mam pojecia

wystarczy popatrzeć-ma takie długie kulasy,że od upychania ich siłą pod kierownicą pozaginał te piedne pedały

Buehehe - dobre Daniel

Jurek - nic nie wyginałem, tak miałem od "nowości" i od zawsze zastanawiałem się że coś muszę z tym zrobić ale jedynie na chęciach się kończyło - a tu masz Redarrow "wziął i mi wygiął"

Cytat:
2006-03-14 21:55:00, GDA pisze:
a tu masz Redarrow "wziął i mi wygiął"

Oj nie tak od razu Gda, zapytałem się najpierw czy chcesz mieć oryginalnie
BTW - Wygiąć się może jak się to u mnie stało od np. odpowietrzania hamulców, tzn. płyn z tyłu nie chciał lecieć, bo się zatkało i tak trzeba było jebn...ć, że aż się pedał wygiął...reszta już jasna

jeśli dobrze widziałem to na obwodowej jeszcze przed chwilą stał przed karwinami adamus na poboczu na awaryjnych-za szybko zapierdalałem ale mignął mi ciemny atu z elbląską tablicą a za nim niebieska foczka
sorki że się nie zatrzymałem ale jak zajarzyłem to już było po ptakach...
adamus na drodze ekspresowej w jakiej odległości od pojazdu powinien być wystawiony trójkąt?

czesc

zbliza sie kwiecien i kolejny spot...jako ze to juz "wiosna" mam nadzieje za zagosci na dluzej to moze jakis wypad na miasto...
w nadchodzacym miesiacu mamy wszyscy nadzieje poznac nabytek GDA jak obiecal tak chyba zrobi...
pytanie jest tez takie czy ma ktos kontak z klubem syreny z elblaga gdzie goscilismy rok temu? dla przypomnienia Elblaski zlot syren
pamietam ze chlopaki mowili o nastpnym roku..czy cos bedzie sie dzialo w tym? jak nie u nich to moze gdzies indziej? przynajmniej gdzies sie wyrwac bo gnicie na pasie czy w alfie to juz z deka chore..oczywiscie jak bedzie pogoda bo jak ma padac to odpada
dlatego zapytanie jest takie ile by nas bylo i czy elblag mamy na mysli...a jak nie rzucajcie propozycje...
pozdrawiam
Chris

Cytat:
2006-03-26 19:59:09, chris1500 pisze:
w nadchodzacym miesiacu mamy wszyscy nadzieje poznac nabytek GDA jak obiecal tak chyba zrobi...

Ja też mam taką nadzieje w przyszłym tygodniu auto jedzie do ASO Leźno i jeżeli wszystko pójdzie po myśli na drugą niedzielę miesiąca powinno być gotowe - jeżeli nie to spot zrobimy w moim garażu

Druga niedziela miesiąca zbliża się nieubłaganie
może wymyślimy jakiś gry-plan na spot? może jakaś wycieczka?

wszystko wskazuje na to że pojawie się wreszcie czekoladką na pasie w niedzielę - wczoraj trafiła dl ASO Leźno i do niedzieli nasz nadworny mechanik Maras powinien wymienić co trzeba, wyregulować co trzeba i będę mógł się polansować

może lotnisko w Gdyni?
można by jakąś sprawnościówkę zrobić czy co a przy sprzyjającej pogodzie może jakiś grill na rozpoczęcie sezonu?

Dziś bardzo wczesnym rankiem a była to dokładnie godzina 2:16 w nocy moja czekoladka wyjechała z ASO Leźno,
wymeiniony został uszczelniacz na wale, ustawiony gaźnik, wymieniony resor i ogólne sprawdzenie stanu technicznego

co najważniejsze dla mnie to fakt że po oględzinach stanu technicznego Maras stwierdził że Fiat jest w stanie zadziwiająco dobrym żeby nie powiedzieć że idealnym

po zmianie oleju ciśnienie wróciło do normy - przestała świecić się lampka ciśnienia, silnik chodzi równo i jest bardzo żwawy - dziś już zaliczyłem prawie 100 km/h na liczniku - będzie mnie jakiś golf mijał na 3 pasmówce

jednym słowem czekoladka pojeździ jeszcze bardzo długo bo jej stan o tym świadczy

czemu o tym wszystkim pisze?

a dlatego że mam okazję na jutrzejszym spocie dokonać premiery
zapraszam

znowu Zaspa? dla mnie odpada

Na Zaspie sie tylko spotkamy i zwiniemy sie do Gdyni

Pogoda troche malo zachecajaca na zaspie lekko kropi albo to sasiadka podlewa kwiaty na balkonie
Mimo wszystko do zobaczyska.

Cytat:
2006-04-09 10:00:46, Lazik pisze:
Pogoda troche malo zachecajaca

Jest dobrze przeciera się

wróciłem z Carmana na Chełmie już nie pada - ciekawostką jest to że założyli tablice informujące o zakazie używania własnych środków do mycia - a ja i tak umyłem V90 który jeszcze mam z ubiegłego roku z festiwalu w Norblinie - w tym roku muszę znowu bańkę przywieźć

hej
niebawem Maj zawita na kalendarzu i chcialbym zarzucic propozycja czy raczej pytaniem na ile relane jest spotkanie WNG 14maja w druga niedziele w Borsku?? czemu te pytanie... mysle ze na ta date przypadnie nowa odslona fiata i jako ze u nas tak odswietnie zawsze premierowo to Borsk byl by fajny...ja sie nie nastawiam na sciganie bo po zmianach bedzie to w druga strone ale grill i sama przejazdzka w plener byla by super...moze Krzysiek dal by sie namowic aby w plener pojechala czekoladka na sesje fajnie by bylo aby w jakis wypad jechalo wiecej niz jeden fiat mysle i trzymam kciuki za pogode...wiem ze ejst przedwczesnie ale czas szybko leci i kazdy robi sobie jakies plany na pozniej...jak kazdy wtraci pare grosza bylo by milo i nie wspominajac o konkretnej liczbie ludzi..wiadomo im wiecej tym lepiej...mi sie w tamtym roku podobalo..trasa gril chasowanie po pasie..nie wiem czy chcecie czekac na czerwiec mozemy ale co w maju? sterczenie na zaspie...tymczasem pozdrawiam
do uslyszenia
Chris

ja na borsk sie pisze w końcu plener i grill

dzisiaj miałem półgodzinnego spota z Marzeną - staliśmy razem w korku na Słowackigo

Palnuje się wybrać w środę 03-05 na obchody Święta Narodowego 3-go Maja do Pruszcza Gdańskiego - szczególnie interesuje mnie jeden punkt programu obchodów a mianowicie :

17.00 - uliczna parada na stadion MOSIR (z przejazdem starych samochodów)

TUTAJ - więcej szczegółów o imprezie

Jest ktoś jeszcze chętny na festyn ?

Cytat:
2006-04-28 10:48:05, GDA pisze:
Palnuje się wybrać w środę 03-05 na obchody Święta Narodowego 3-go Maja do Pruszcza Gdańskiego - szczególnie interesuje mnie jeden punkt programu obchodów a mianowicie : 17.00 - uliczna parada na stadion MOSIR (z przejazdem starych samochodów)

Gda, ale czym pojedziesz? Padaką czy Czekoladką, bo...
Padaka ze względu na stan wygląda starzej , a fiacior rzecz jasna jest starszy, ale jak będzie padać to szkoda
I masz dylemat, no chyba że padaka się nie uruchomi to po sprawie - albo czekoladka albo siedzenie na kanapie

GDA mowil ze jak bedzie padac to poczeka az przestanie a jak bedzie trzeba to ja osuszy
niestety tak sie nie da..gdziekolwiek pojedziesz zawsze deszczyk moze zlapac...moj akurat starsznie lubi wode i sie jej nie boji..czesto robimy myju myju wiec przez to nie ma problemu z ruda..kazde auto jest inne

mam nadzieje ze 14maja wypad do Borska aktualny w planach specjalnie na ta okazje wolne wzialem no i premiery sie szykuja procz Daniela jest ktos chetny od zaraz?
pozdrawiam

A kto wam naopowiadał że ja się boje deszczu? przecież to że nie ma nadkoli nie dyskwalifikuje jazdy w deszczu
i mam jeszcze jedną alternatywę przecież - mogę jechać "JEDYNKĄ"