Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-09-23 06:55:31 Oki, to czekamy jeszcze na wypowiedź Kingi i (przypuszczalnie) przed poludniem zapada ostateczna decyzja... |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-09-23 08:00:58 Witam,
W tym wypadku, gdzie na polu walki pozostało nas troje, proponuję odpuśćmy. A szkoda,,,,,lecz tak też czasem musi być. Pozdrawiam milusio ciepłego dnia jednak życząc |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2004-09-23 08:21:38
A własnie że w jaskini nie pada A zlot organizujcie dalej. Jak będzie w odpowiednim dla mnie terminie to pewnie się następny raz na Słowację przejadę. Fajna kraina ... Na zdar ! |
Mihty 2.0 I-VTEC Kraków | 2004-09-23 08:44:36 Oki, no wiec ten weekend odpuszczamy, ale temat pozostaje otwarty... |
Andzia54495 Klubowy Weteran Frotka/Czarny/Volvo Katowice/Bath, UK | 2004-09-24 15:56:33 Czyli nie ma żadnego zlotu a szkoda bo mieliśmy zamiar jechać |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2004-09-27 09:47:51 Dla wszystkich, którzy chcieli - a nie mogli (albo odwrotnie) mała fotorelacja z wypadu na Słowację w sobotę
Trasa liczyła ok. 400 km po pętli (na rysunku). Do Łysej Polany padał deszcz. Po przejechaniu granicy i zjeździe w dół nagle się rozpogodziło i nawet miejscami było słońce. Najpierw była Belianska Jaskyna Potem piękne widoki na ośnieżone już Vysoke Tatry Po przejażdżce pod Tatrami dojechaliśmy na Oravsky Podzamok z widokiem na Oravsky Hrad Z góry zamku widok na dziedziniec ... ... i na Oravsky Podzamok A dla Wszystkich - pozdrowienia ze Slovenska Poza tym były i inne "atrakcje" Na obiad tradycyjnie vyprazany syr + hranolky A do domu jako "trofeum" Zlaty Bazant, Smadny Mnich i mój ulubiony Kelt Może kiedyś i Wam się uda ! Na zdar !! |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2004-09-27 10:14:26 Narobiłes smaków niedala na taki wypad, z pewnościa będziemy coś planować w przyszłości. Miło, że udał Ci się tak pięknie weckend
Pozdrowienia |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-09-28 01:06:20 Cóż Andrzeju!...nam pozostało się tylko cieszyć z Twojej frajdy i Twojego udanego weekenda
Niestety dla większości z nas był to jakiś niefartowny termin...wszystko się posypało ludziskom naszym klubowym Ale pomysł mam nadzieję nie upadnie i uda się w końcu skrzyknąć naprawdę konkret ekipę i ruszyć Espero na podbój Słowacji Pozdrowionka! i dziękujemy za piękne fotografie ! |
plump Espero 1,8 CD + LPG Kraków | 2004-09-28 02:12:16 Fajnie, że o nas myślałeś, bo to tak jak byśmy i my byli duchowo
Super fotki, faktycznie narobiłeś jeszcze większego smaka na.... piwko... KELT, a ja mam nawet cały transporter butelek na wymianę |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2004-09-28 09:19:00 Cieszę się, że się cieszycie ze mną
A fotki to tylko mały fragment tego co widziałem. Poza tym to oglądałem się za każdym napotkanym Esperakiem, ale nikogo znajomego jednak nie było Pod jaskinią na parkingu był nawet jeden z rejestracją KR i już myślałem że ktoś z Was się jednak zjawił, ale niestety .... A co do KELT-a Plump, to złożymy przy okazji butelki i pewnie wyjdą ze 2 transportery A to po 4 Sk jedna !! |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2004-10-18 09:42:01 Hejka no fajne fotki aaa pokaz szpadzistów miałeś.???
Koncert skrzypaczek.? I pokaz lotów Jastrzębi.? Ja Orawski Podzamok zaliczyłem z zesłym roku co jak co ale ilość schodów tam jest dobijająca... zato podobała mi sie sofa do testowania młodych dziewic wtedy to se umieli użyć... |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2004-10-18 19:33:42
Niestety takich atrakcji nie miałem A na miejscu dowiedziałem się, że dzień wcześniej mieli nocne zwiedzanie zamku. Nawet ślady pochodni jeszcze widziałem. Pewnie atrakcja i frajda ze zwiedzania wtedy jeszcze większa, ale podobno wtedy nieżle s t r a s z y A co do ciekawych sprzętów na zamku, to faktycznie jest ich sporo. Na przykład łóżko małżeńskie do którego trzeba wchodzić po schodkach, albo specjalne krzesło dla "opilców" w sali rycerskiej, na którym siadało się okrakiem, a jak już "denat" miał dość, to służba go wynosiła jak na koniu |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2004-11-24 22:00:56 Pamiętacie pewnie moje pozdrowienia dla Klubu z Tatrzańskiej Łomnicy.
Przypomniałem sobie o tych terenach po przeczytaniu szeregu informacji o wichurze, która przeszła nad Wysokimi Tatrami w miniony piątek Teraz te wszystkie piękne drzewa są doszczętnie połamane ... TUTAJ informacja na ten temat |
Andrzei Espero 1.5 GLX 16V Bielsko-Biała | 2004-12-14 12:18:27
JACO - powiem tylko - warto jechać To miał być co prawda Zlot Klubowy, ale wyszło na to, że tylko ja pojechałem ... A zdjęcia były robione aparatem HP Photosmart 945 A jak Ci się będzie chciało "przekopać" przez cały post, to na pewno będziesz wiedział gdzie to jest W każdym razie, w razie czego, służę pomocą i informacjami. Może w związku z tym jakiś wiosenny Zlot na Słowacji ??? |
-JACO- Klubowy Weteran Megane RS250 Cup Warszawa | 2004-12-15 23:59:02 Dobra odklejamy, jak coś znowu zacznie się dziać w tym temacie, dajcie znać.... |