Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
baczes Rav4 Poznań | 2016-01-23 15:12:49 Nowe okoliczności. Samochód odpala przy -2 jak stoi sobie w garażu. Z rana poprostu odala za jednym kręceniem, po jakichś 3 sekundach. Co rano pojawia się p0093, wyjeżdzam z garażu, zanim dojadę do bramy mam p0093. Jeśli odpalę auto i dam mu jakieś 2 minuty żeby sobie popracował tego problemu nie ma. Jak już opdalę drugi raz i dam chwilę żeby się troszkę rozgrzał mogę jeździć cały dzień.
Jeśli postawię o 7 pod pracą i podczs dnia nigdzie nie jeżdzę , to o 17 tylko samostart. Jeśli jednak mam jakąś wyprawę na miasto około 11-13 , samochó potem 0 17 odpala. Wrzucam pdfy z zrzutem z porannych błędów. Chyba tylko pozostaje już umówić się na sprawdzenie wtrysków i pompy na stole probierczym? W sumie dzwoniłem do kilku "specjalistów" w okolicach białegostoku i każdy proponuje wykręcenie wtrysków i wysłanie do sprawdzenia. Bigelektron, zerknąłbyś jeszcze raz na te ramki z błędu. linki bezpośrednie: 1 2 3 4 [ wiadomość edytowana przez: baczes dnia 2016-01-23 15:16:51 ] |