NFS MW - Strona 3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
podelsesz save ??

Cytat:
2005-12-24 20:11:32, taz pisze:
podelsesz save ??

Spoko przez skype jak możesz ??

Cytat:
2005-12-24 21:39:44, Norbi69 pisze:
Spoko przez skype jak możesz ??

o jasna ciasna
ale norbiego fury wymiataja

Cytat:
2005-12-24 21:46:01, taz pisze:
o jasna ciasna ale norbiego fury wymiataja

Widze, że działa

1.Kamienie Milowe rób "Gallardo" bo ma ponad 2mln pkt., więc będzie ciebie odrazu cały szwadron policji ścigał, wjedź na autostrade i śmigaj ostro.

2.Zwykłe Wyścigi rób "Viper'em" bo jest najszybszy, choć jest wielki mankament jego, bardzo łatwo bokami jeździ.

3.Stuninguj "Porsche" do końca - zostały tam chyba do założenia "Platynowe" Hamulce i Turbo i nim sprzątniesz gościa z 2 miejsca i RAZOR'a z pierwszego

To tyle w skrócie

Cytat:
2005-12-24 21:52:58, Norbi69 pisze:
Widze, że działa 1.Kamienie Milowe rób "Gallardo" bo ma ponad 2mln pkt., więc będzie ciebie odrazu cały szwadron policji ścigał, wjedź na autostrade i śmigaj ostro. 2.Zwykłe Wyścigi rób "Viper'em" bo jest najszybszy, choć jest wielki mankament jego, bardzo łatwo bokami jeździ. 3.Stuninguj "Porsche" do końca - zostały tam chyba do założenia "Platynowe" Hamulce i Turbo i nim sprzątniesz gościa z 2 miejsca i RAZOR'a z pierwszego To tyle w skrócie

z tym viperem to sama prawda ...probowalem nim wyscig zrobic ...
ne idzie
na prostej owszem ...
ale jak wjechalem w miato to reka noga mozg na scianie

Sorki że przeszkadzam w konwersacji ale ciągle dostaje priwy o weryfikacje postów w tym wątku... a nie zauważam by było to potrzebne. Chyba że czegoś nie widze?

Cytat:
2005-12-24 22:05:38, storm pisze:
Sorki że przeszkadzam w konwersacji ale ciągle dostaje priwy o weryfikacje postów w tym wątku... a nie zauważam by było to potrzebne. Chyba że czegoś nie widze?

Dostajesz "weryfikacje" ponieważ my z Taziem sobie klikamy coś takiego jak "Powiadom o post'cie" i osoba do której to jest skierowania dostaje prv. i Moderator dostaje prv. więc poprostu kasuj je

no nie tylko ty... mnie tez to zaczyna irytowac

Wiem co to jest powiadomienie o poście... a można wiedzieć po co piszecie a potem kazujecie usuwać... z ciekawości tylko pytam.

Cytat:
2005-12-24 22:11:10, storm pisze:
Wiem co to jest powiadomienie o poście... a można wiedzieć po co piszecie a potem kazujecie usuwać... z ciekawości tylko pytam.

poniewaz piszac posta wieczorem rano moge go znalec na 2 albo 3 stronie i zwyczajnie przeoczyc temat ...

Cytat:
2005-12-24 22:11:10, storm pisze:

Ale my nic nie każemy usuwać przecież

Tylko klikamy sobie w powiadom..., żeby wiedzieć, że post się nowy pojawił Więc nie zaglądaj do tego topicu

jak piszesz z powiadomieniem do innej osoby to moderator nie powinien tego dostawac. A jezeli robicie to inaczej wiec nie irytujie nas prosze . albo pogadajcie sobie na gg

Cytat:
2005-12-24 22:14:33, Voy pisze:
jak piszesz z powiadomieniem do innej osoby to moderator nie powinien tego dostawac.

A tu już nie nasza wina, że powiadomienie dochodzi też do (M)

dobra sprawa dla mnie jest prosta - beda sie powtarzac takie numery to osobiscie wysle watek w kosmos oki ????

Cytat:
2005-12-24 22:17:37, Quattro pisze:
dobra sprawa dla mnie jest prosta - beda sie powtarzac takie numery to osobiscie wysle watek w kosmos oki ????

hehehe...

Taziu Porshe już doturbiłem Potwór nie samochód

a ja dzis dopiero siadlem do gierki, nie wiem czy dzis jeszcze pozmigam bo jesem lekko po wodecznosci ale moze dam rade hehehe jak wroce do dom

a ogoleni to pozytywne wrazzenia heheheheheheh

No Taziu ja już na 2 miejscu jestem. A jak tam twoje starania na moim save'ie ??

Ja poki co dobrnalem do 10 pozycji.....i rodzina mnie od kompa odgania hehe chyba nie zdaze skonczyc gry przed wyjazdem

Cytat:
2005-12-29 18:42:07, Norbi69 pisze:
No Taziu ja już na 2 miejscu jestem. A jak tam twoje starania na moim save'ie ??

oj chlopiee
porschaka mi zarekfirowali ;(
jak mozesz to wiesz ...