Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lee GF8 Katowice | 2004-07-26 11:15:41 bylo gr8 Panie i Panowie...
porownanie z Darkiem wyszlo podobnie (z mala przewaga DaRKA), lecz 2 proby to stanowczo za malo aby wysnuc jakies wnioski. Jedno jest jednak dla mnie juz jasne, na gazie mam duzo lepszy dol, a na benzynie lepsza gore. Ogolnie jestem zadowolony z mojego DOHC, ktory mimo 185 tys zachowal jeszcze przyzwoite osiagi. ps: Darek Córa mam nadzieje ze przedstawila Mamie to zdarzenie w pozytywnym swietle, jako doswiadczenie naukowe dotyczace "wplywu stosowania zasilania LPG w silnikach z zaplonem iskrowym w funkcji przebytej drogi" |
Darek54495 Klubowy Weteran Frontera i czarny katowice | 2004-07-26 12:05:12 Mamusi nic nie powiedziałam o drobnym ściganiu i o tyci Bum w słup!Było mi bardzo miło was poznać i z chęcią przyjade z tatą na następny zlot!
Pozdrowienia dla wszystkich którzy byli na zlociku i dla wszystkich klubowiczów klubu przesyła córa Darka-Angelika |
Lee GF8 Katowice | 2004-07-26 12:19:23 ROTFL!!!
tyci bum!! wlasnie ktos mi wspominal ze Darka espero jest nad wyraz dluuugie pozdrawiamy Cie Angela!! |
bogdan1 Klubowy Weteran Verona ..& Epica ;) Katowice | 2004-07-26 21:44:14 mam WIELKĄ WIELKĄ PROŚBĘ do Adminów naszych bezcennych!!....zróbta jakieś konsultacje z autorami fotek tu wklejonych i porządek z tym wątkiem bo.....wykończy mnie telefoniczny rachunek !!! .....foty zdublowane, chyba nieco za duże (z wyjątkiem tych od HenBasa) ...wszystko się otwiera nieskończenie długoooooooooo albo wcale....tragicznie!!....
Bardzo chcemy to zobaczyć ale uwierzcie!-ten wątek otwiera mi się 20 minut !!...i jeszcze nie udało się nam zobaczyć prawie 50 % zdjęć! |
Czarek_Rej Klubowy Weteran FOKA Chorzów -Batory | 2004-07-26 22:29:32 Foty faaaajne! szkoda ze darek nie uwiecznił tej latarni na fotce i skutków próby jej przsuniecia ze srodka....trawnika Bardzo ciekawie wyglądał powrót: Ja i bogus zap.....smy A-4 w strone Witosa hehe ja na odcinku ok 200 metrów zdąrzyłem przejechac ze skrajnego prawego na skrajny lewy(4 pasy) i spowrotem wrócic na skrajny prawy miedzy rozpedzonymi autkami ...spoko gdyby ie to ze miałem 140na cyferblacie a bogus jak to bogus ....kulturka... jechał za mna |