Zloty - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
tak szybko?????????????? ja jeszcze na wyrku lezaale bedem punktualnie moze troche pare minut sie spóznie

Pomimo słabej frekwencji zlot się odbył
Poznałem dwóch kolejnych Membersów - Jogi2 i Czarek Rej. Był również Bil69 z kumplami. Pogadaliśmy trochę o furach, trochę polookaliśmy na nie i zrobiliśmy małą sesję zdjęciową
Po ponad godzinnej "rekreacji" na świeżym powietrzu, udaliśmy się do pobliskiego McDonalda celem rozgrzania różnych części ciała
Tam uraczeni ciepłym napojem i zakąską trwała dalsza debeta na tematy różne, po wyczerpaniu których zrobiliśmy zdjęcie grupy cztero-osobowej.
Życząc sobie szybkiego nadejścia wiosny, pomknęliśmy do domu

Ps. Czarek, czekam na zdjęcia

Gratuluje !

HenBas fotki wkrótce bedą na twoim mailuA co do zlotu pomimo maaaaałej frekwencjii było super przy okazji zostałem okrzykniety "krzykaczem" (HenBas nic sie nie bój nie gniewam sie za to a wrecz przeciwnie) Mam tylko nadzieje ze te fotki wyjdą bo jak nie to sie zaaaaabiiijeeeee Juz mysle nad nastepnym terminem ale to juz na wiosne i trzebaby pomyslec nad jakims nowym mijscem zlotów na śląsku bo "baba" która mieszka na Muchowcu ma nas dosc Do zobaczenia na nastepnym zlocie!!!!!!!!!!!! moze gdzies na miescie kogos sie spotka

[ wiadomość edytowana przez: Czarek_Rej dnia 2004-01-18 22:06:02 ]

Zlot był ok tak samo jak ludzie na tym zlocie.
Pozdrawiam.

Cześć zlot sie odbył było nas czterech, zdjęcia zrobione, czekamy na wiosnę.
Pozdrowionka

Jeszcze małe wyjaśnienie - "krzykacz" to było (przynajmniej ja tak sądzę!) żartobliwe określenie, z uwagi na ilość postów Czarka w tym wątku

Cytat:
2004-01-19 14:15:43, HenBas pisze:
Jeszcze małe wyjaśnienie - "krzykacz" to było (przynajmniej ja tak sądzę!) żartobliwe określenie, z uwagi na ilość postów Czarka w tym wątku

lajcik wogóle to mam sporo postów proporcjonalnie do czasu mojego członkostwa w klubie (chyba za duzo gadam

Czarku kiedy będą zdjęcia? Jak będziesz już je miał to prześlij mi na meila .

Panowie to kiedy następny zlot mam nadzieje że na wiosne!!!!

Cytat:
2004-01-21 09:44:08, bil69 pisze:
Czarku kiedy będą zdjęcia? Jak będziesz już je miał to prześlij mi na meila .

bil zdjecia bede miał dopiero we wtorek bo moja siostra zapomniała zaniesc klisze do fotografa i dopiero dzisiaj sam zaniosłem do wywolania. Przepraszam za to wszystkich pewnie niektórzy chcialiby obejrzec foty a tu zonk (głupie babsko-moja siostra oczywiscie)

zlot wiosenny jak tylko trawa sie zazieleni.
a najlepiej to żeby było ciepło.

Zdjęcia ze zlotu !! Jakość taka sobie.

Jeeeeezuuuuuu!!! te zdjecia na stronce wyglądają gorzej niz mi sie wydawało. Musze kupic sobie jakis lepszy aparat Bil dało by sie te foty jakos rozjasnic??? u mnie na kompie są jasniejsze Az mi głupio ze to tak zle wyszło nastepnym razem wezme kolezanke z profesjonalnym sprzetem do robienia fotek

skopiowałem do worda i może być po małym liftingu.
następnym razem trzeba zabrać aparat a obiektywem szerokokątnym. to będzie widać nawet nasze buśki.

Ludziska dajcie znać jakby coś

takie mały OT

to sa zdjecia z Bialostockiego zlotu FSO na ktorym sie pojawilem oczywiscie polonezem, ponize zdjecia z moim one point four w roli głównej :

o to ten

ten na 3 ramiennych kołach

a to ja od tyłu niestety....-13 było a ja jak palant bez czapki

No panowie!!! Nadeszła wiosna !!! A moze by jakis zlocik na sląsku???? KATOWICZANIE I OKOLICZNI!!!!! Wsadzac swoje cztery literki do aut i jadymy na zlota na Muchowic!!!!! Czekam na propozycje daty i godziny (miejsce tez by sie przydało jakies lepsze( moze parking GEANT'a??? )

Cytat:
2004-03-29 21:33:51, Czarek_Rej pisze:
No panowie!!! Nadeszła wiosna !!! A moze by jakis zlocik na sląsku???? KATOWICZANIE I OKOLICZNI!!!!! Wsadzac swoje cztery literki do aut i jadymy na zlota na Muchowic!!!!! Czekam na propozycje daty i godziny (miejsce tez by sie przydało jakies lepsze( moze parking GEANT'a??? )

Czarek, miejsce to chiba nie jest złe, ale ta baba .....
Jestem za - to może w najblizszą niedzielę tj. 4.04.04 o 4.00 pm
A miejsce - skoro i tak tylko stoimy, to może ten mniejszy parking po drugiej stronie lotniska, za salonem Opla ?

Hen Bas jestem ZA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz jade pucowac fure najlepiej by było przed swietami zrobic zlota bo po swietach niestety odstawiam go do blacharza na 2 tygodnie albo i dłuzej. Ale trzeba to nagłosnic zeby nas było troszku wincyj