Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Radiance Samara Pabianice | 2004-10-08 18:54:21 Witam,
Mam dylemat - co dalej zrobic z naglosnieniem w swoim samochodzie. Z przodu w drzwiach mam 3-drozne 13-tki pioneera (TS-G1350 - 80W max, 25W w RMS), z tylu praktycznie takie same pioneery (model wyzej TS-G1355 - 100/25) umieszczone przy tylnym slupku. Radia narazie brak (planuje jakiegos DEH-a chyba ze trafie jakies inne tanie CD). Przednie drzwi nie sa wygluszone, z tylu na glosniki leci mi woda po uszczelce wiec musze zmienic ich lokalizacje. 1. Czy przod moze zostac tak jak jest (+wygluszenie), czy raczej brac sie za jakis zestaw na zwrotnicach. 2. Co zrobic z tylem: a. zostawic tak jak jest i przeniesc tylko glosniki co by na nie woda nie leciala (szczerze mowiac to te glosniki graly slabo, ale moze tylko z powodu lokalizacji i braku wygluszenia), b. elipsy pioneera (TS-A6910) w polke, c. wzmacniacz + tuba (kupne gotowe czy robic samemu? ) Z gory dziekuje za odpowiedz pozdrawiam |
Vyzn-R Car-Audio Babilon Bandit Lipno | 2004-10-11 15:46:39 Przedewszystki wyglusz przednie drzwi a nastepnie zamontuj tam systemik jakism, Polecam Hertz-a nastepnie proponuje kupic dobry wzmacniacz 4 kanałowy, potem dokupic skrzynke i na koncu pomyslec o tylnych głosnikach...
Jezeli na te tylne głosniki leciala woda to watpie zeby one jeszcze do czegokolwiek sie nadawały... |
Radiance Samara Pabianice | 2004-10-11 21:23:05 Czyli te przednie glosniki tez na smieci? Z przodu jest taki problem ze max rozmiar to 13, nic innego nie upchne raczej (szczegolnie ze juz mam gotowe dziury). Co do zestawu to slyszalem dobre opinie o serii "Speed" Tonsila. A jeszcze co z tym wygluszeniem - bo ja raczej bym sie sklanial ku pascie (glownie ze wzgledu na koszty :/ )?
pozdrawiam |