Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
DrA eS ... | 2003-01-03 12:45:26 Czolko !!
Nie mam miejsca na kolo zapasowe. Szukam jakiegos sposobu na wybrniecie z tego problemu. Moze sa "dojazdowki" do Omesi ?? Ma ktos jakis inny pomysl ?? Pozdrawiam |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-01-03 12:58:50 sposób dla odważnych czyli pianka z jakimś uszczelniaczem w spraju - cos o tym może powiedzieć robert
co z naklejkos ???? pzdr |
DrA eS ... | 2003-01-03 15:36:52 Pianke przetestowalem wlasnie. Porazka zakonczona kilkukilometrowym spacerkiem z kolem na plecach.
Najechalem na kawalek zawieszenia ktore komus odpadlo. Wbil sie w opone odlamek sprezyny grubosci kciuka. Oponka do kibla. Do domu wrocilem tylko dzieki uprzejmosci gostka ktory pozyczyl mi opone. PS. Naklejki w trakcie druku - czekaja w kolejce, a ja czekam na telefon kiedy odbierac i zaraz rozsylam zainteresowanym. |
arklin Opel OMEGA B i BFL Koszalin | 2003-01-08 11:04:40 Witam
Wydaje mi się, że pianka to najlepsze rozwiązanie, problem w tym, że na rynku jest dużo gówna i trzeba się naszukać żeby kupić coś porządnego. Są duże różnice między środkami różnych producentów, trzebaby znaleźć kogoś kto miał z tym do czynienia. Może w przypadku Omesi potrzebne są 2 pojemniki w końcu to duże laczki nie to co w Matizie. Porsche w ogóle nie daje do Boxtera koła zapasowego tylko pojemnik ze sprayem. Nie wiem tylko czy te cudo zaskutkuje przy wbiciu sprężyny od zawieszenia ale podobno przy jeździe przez deskę z gwoździami jest spoko. Pozdr. |
3 DEADSOUL e60, Traxxas VXL Warszawa | 2003-01-08 14:42:41 Witam,
Wydaje mi sie, ze dojadowka to dobry pomysł. Używałem kiedyś dojazdówki (co prawda w Vectrze) i nie było aż tak źle. W końcu na tym kole nie jedziesz dalej niż kilkadziesiąt kilometrów. Dramar - gdybyś na giełdzie w Poznaniu widział dojazdówki do OMEGI to kup i dla mnie. W Warszawie albo nie ma albo chcą 250PLN. Do Vectry kupiłem w Słomczynie za 60PLN więc myśle, że 100 to max co można za nią dać. pozdro 3 |
Sawik Opel Vectra A Stolica | 2003-01-08 18:35:25 Witam wydaje mi sie ze po wmontowaniu butli z gazem w miejsce koła zapasowego najlepszym zastosowaniem bedzie dojazdówka tylko tyle ze nie widziałem takowej jeszcze do omegi. Pianki w spreju nie sprawdzają się, ponieważ jak wjechałem na kawałek blachy i przecieło mi opone to nie było by nawet co uszczelniać.
Pozdrawiam Sawik |