Niemieckie paprochy!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam no i okazało się jacy mechanicy są w niemczech, nie wiem jak to możliwe ale chciałem zmienić sprężyny z tyłu u siebie w essim na jakieś wyższe i twardsze bo szoruje po wszystkich koleinach. Okazało się że już mam spręzyny sportowe ale chyba różne po zdjęciu zobaczyłem że są podobne ale była jedna odwrotnie założana. NIEMIECKA SOLIDNOŚĆ> Mam pytanie za ile kupie standardowe spręzyny do kombi na tył i czy są jakieś różnej twardości>

Pewnie jakiś Turek pracujący u Niemca je zakładał

Borys chyba będzie wiedział coś o twardościach.

albo Polak w jakims pod berlinskim garazu wynajetym od Turka

z tą wysokościa essich to porażka też o wszystko przycieram

miałem to samo tylko ze w HB zalozylem od audi na tyl i jest super z tym ze troszke za wysoko jednak ;([IMG]http://img200.echo.cx/img200/1016/mycieuwojtka0333wt.th.jpg">[/IMG]

[IMG]http://img200.echo.cx/img200/1016/mycieuwojtka0333wt.th.jpg">[/IMG]

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us">

... faktycznie, wysoko stoi, ale w sam raz na polskie drogi ..

a jak się zachowuje tył, chodzi mi czy wysokość zawieszenia nie ma wpływu na stabilność jazdy?

co jest Darek ? dobiles springi z tylu ?

Mariusz aleś glebe zastosowal

ja mam tak z przodu, musze go troche obnizyc z przodu a tym skolei tez lezy strasznie...

no gleba pozadna hehe na trasie nie jest zle, amorki mam juz troszke wiekowe (50% sprawnosci ale olejaki i miekkie) raczej w wiekszosci jezdze zaladowany i jest przyjemnie, wczesniej jak przejezdzalem przez gorzow lub po jakis wiekszych nierownosciach chaczylem podwoziem a teraz luzik

Cytat:
2005-06-07 08:54:26, spychacz pisze:
Witam no i okazało się jacy mechanicy są w niemczech, nie wiem jak to możliwe ale chciałem zmienić sprężyny z tyłu u siebie w essim na jakieś wyższe i twardsze bo szoruje po wszystkich koleinach. Okazało się że już mam spręzyny sportowe ale chyba różne po zdjęciu zobaczyłem że są podobne ale była jedna odwrotnie założana. NIEMIECKA SOLIDNOŚĆ> Mam pytanie za ile kupie standardowe spręzyny do kombi na tył i czy są jakieś różnej twardości>

a co będziesz robił z tymi sprężynami jak założysz serię ?

Moje biedne kombi też szoruje często o podłoże aż mi się serce karaje

of road 4x4