Stożek mk4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

Czy ma ktos moze jakis rysunek badz ilustarcje jak zamontowac stozek w mk4 bo to jest troche podobniez roboty i czy duzo.potzrba jakis moze zdjec z ksiazek do narawy forda mk4 lub cos podobnego.bede wdziecny takze za zdjecia

pozdro

mam proźbę następnym razem zadawaj pytanie precyzyjnie bo nikomu nic niemówi stożek mk4 , powiedz jaki silnik jaki rodzaj zasilania paliwem i wtedy dodaj zę mieści się to w budzie mk4 pozdr

ok wiec mam silnik 1.6 mam gaz silnik jak w mk4 idlatego pytam poniewaz jest podobniez troche kombinacji w mk4

w mk4 były silniki 1.6 na gaźniku , na wtrysku mechanicznym oraz elektronicznym EFI dolot jest chyba inaczej poprowadzony w każdym z nich a to ma wpływ na montaż stożka sorki że się tak czepiam ale jak ktoś ma ci dać rade to lepiej żeby była do precyzyjnie zadanego pytania

noxx nie ma problemu mam wtrysk ale "chyba" nie efi w 100% nie jestem pewnien ale wlasnie dlatego chce zasiegnac porad kolegów z klubu

Z K(E)-Jetroniciem jest ten problem, ze rozdzielacz wtrsyku znajdujacy sie na obudowie filtra powietrza musi byc i jest z nim zintegrowany. Da sie wszystko zrobic, tylko trzeba pokombinowac

no to jak jest tak duzo kombinacji to moze kupie wklad sportowy macie moze jakies namairy i ceny takich wkladów sportowych.

W prawie każdym netowym sklepie z tuningiem mają K&Ny do Essich.