MotoNews.pl

STRZEŻCIE SIĘ! Warszawiacy!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wasz ulubieniec, słynny łowca wiejskiego tjóningu, znany w szerokim gronie zrzęda i upierdliwiec, 23 lutego zawita do Stolycy. Esperaki wywieźcie do rodziny na wieś, żon, córek, kochanek nie wypuszczajcie przez tydzień z domu, psu wytłumaczcie, że spacerków nie będzie, kota zjedzcie bo jak nie to... sami zakwaterujcie się najlepiej w odległości min.100 km od przedmieść Stolycy, zgromadźcie zapasy na min.10 dni, wyłączcie prąd, gaz, telefon, zasłońcie okna... itp. itd.

Cytat:
2004-02-18 13:04:34, piotr-ek pisze:
Wasz ulubieniec, słynny łowca wiejskiego tjóningu, znany w szerokim gronie zrzęda i upierdliwiec, 23 lutego zawita do Stolycy. Esperaki wywieźcie do rodziny na wieś, żon, córek, kochanek nie wypuszczajcie przez tydzień z domu, psu wytłumaczcie, że spacerków nie będzie, kota zjedzcie bo jak nie to... sami zakwaterujcie się najlepiej w odległości min.100 km od przedmieść Stolycy, zgromadźcie zapasy na min.10 dni, wyłączcie prąd, gaz, telefon, zasłońcie okna... itp. itd.

Miło będzie witać zgrzędę w stolycy

Cytat:
2004-02-18 13:04:34, piotr-ek pisze:
[...] sami zakwaterujcie się najlepiej w odległości min.100 km od przedmieść Stolycy

Wziąłem sobie do serca Twoją radę .

No Panowie to kiedy umawiamy się z naszym ukochanym zrzędą na zlocik - najlepiej przy Warce STRONG???

Cytat:

hahahahhahahahaha kurcze ty to komikiem powinienes zostac. Ja postaram sie byc ale nie obiecuje bo mam szkole. A o korej byl by zlot i gdzie?

Cytat:
2004-02-18 23:24:56, -JACO- pisze:
No Panowie to kiedy umawiamy się z naszym ukochanym zrzędą na zlocik - najlepiej przy Warce STRONG???

Zgadza się... Wareczka mile widziana, warto było by się raz na pół roku napić choć łyk piwka

ja jestem za......a 23....mam początek zajęc semestru letniego

No to ustalajcie miejsce (względnie tanie! - 9zł za piwo nie będę płacił) i termin. Codziennie po 16 będę "wolnym człowiekiem".

PANOWIE UWAGA!!!!
Piotrek bedzie cały tydzień w Waffce!!!!
Codziennie bedzie miał wolne, więc musimy się przy okazji umówić na pifffko (w końcu).
Mnie odpowiada wtorek i piątek.
Podajcie propozycje ja się moge dostosować (w ramach tych dwóch dni).
Zaznaczm ,że chodzi o spotkanie przy piwie - bez samochodów!!!
Proponuje Pub Zielona Gęś na przeciwko SGH - dobry dojazd metrem (stacja Pola Mokotowskie o ile dobrze pamiętam).
Godzina 17???? może być?????
Kto jest chętny????
Jak coś ustalimy to zadzwonie do Piotrka i powiem mu co i jak...
Liczę na zainteresowanie bo na te piwooo to juz chyba z rok sie umawiamy

i do góry temacik!!! bo jakże ważny

Ja tam jestem jak najbardziej ZA. Do terminu bede starał się dostosować

Moj telefon macie w profilu.. dzwonic ..

Panowie UWAGA!!!!
Spotkanie wyznaczone....
ŚRODA 18:00 Pub "Zielona Gęś" na Polach Mokotowskich na przeciwko SGH.
Dzwoniłem już do Speedera, KeyJaya którzy potwierdzili zaproszenie.
Krzysiek Diackon - do Ciebie też dzwoniłem ,ale nie odbierałeś
Oczekuje Twojego przybycia
Niestety będę musiał przyjechać Esperakiem (na 20 będę musiał być w robocie) co nie wróży dużej libacji - przynajmniej dla mnie , ale piwka z chłopakami się napiję.

ZAPRASZAMY WSZYSTKICH CHĘTNYCH !!!!!!

Jeśli imprezka się uda to może zrobimy kilkugodzinną popijawkę STRONGA w jakiś inny dzionek.....

I po zlociku browarowym - przynajmniej dla mnie, moze chłopaki jeszcze siedzą ja musiałem juz lecieć do roboty.
Był piotr-ek, Speeder, KeyJay (spóźniony na MAXA) i ja.

Było super - już czekam na replay
Piotrek (tak jak podejżewałem) to extra gość
Będą foty to zobaczycie (Speederek robił).
Następnym razem przyjadę MZK to będę mógł wchłonąć więcej browarka

No co.. z pracy jechalem

Ale po drodze wracajac do domu zkilowalem Meganke nowa hihi
Najslabszy silnik ma 98 kucykow .. o !

a ja nie mogłem

ale w niedziele na Cargo będe

Uwaga... NADCHODZĘ!!!

gdzie kiedy

Powiedzmy, że w lipcu... więcej szczegółów wkrótce.
A... i będę was gnębił przez 5 dni!!!

Cytat:
2005-06-14 21:40:48, piotr_ek pisze:
Powiedzmy, że w lipcu... więcej szczegółów wkrótce. A... i będę was gnębił przez 5 dni!!!

W lipcu mam urlop

Będziemy Piotrek pić