[S] Silnik 1.1 SPI r. 2003

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Silnik 1.1 SPI r. 2003 z kompletnym osprzetem kupiony dwa lata temu w ASO przebieg 32tys pelna dokumentacja.
-komputer
-wiazka przewodow
-alternator
-rozrusznik
-itd...

MOZLIWOSC KUPIENIA SILNIKA BEZ OSPRZETU...

E-mail: slowik@wzerap.com

[ wiadomość edytowana przez: Sllowik dnia 2005-06-05 13:43:46 ]

refresh

refresh

refresh

refresh

W następnym poście odświeżającym napisz proszę czy temat zablokować czy skasować, bo nie mogę się zdecydować .

odswiezyc a tak powaznie to chce sprzedac ten silnik wiec chyba moge odswiezac nie?

cena za silnik 2150zl

Powiemci tak.
Ostatnio mogłem miec taki sam silnik za 1200 zł.
Wiec neidziw sie ze nikt nei chce dac tyle kasy za silnik z podstawowymi podzespołami.
Jakbys dawał flansze , belke , i przewody do malca to mzoe ktos by pomyslał a tak to chora cena.
Niestety taka jest prawda zanim kupiłem mój obecny silnik troche szukałem silników z cc/sc i zaden nie był w takiej cenie.
Wiec bedziesz tak odswiezał w nieskonczonosc - zoltar chyba taniej kupił 1,2 niz to twoje 1,1

A co projekt swap upadł ?

jak bym to mial flansze , belke , i przewody do malca to bym dal ale tego nie mam swap upadl bo brat stracil robote wiec hajsu nie ma

[quote]
2005-06-21 22:00:25, CZUCZU pisze:
Ostatnio mogłem miec taki sam silnik za 1200 zł.

ja 1.2 kupilem za 1000 zeta

dobra Zoltar ale tobie nikt i tak niewierzy

to zapytaj evila albo korasa bo razem zesmy ten silnik za 1000 targali

pewnie zajechany w chuj

jop centralna padlina po 500 tys przebiegu

rozrzad pewnie jeszcze z fabryki - po co zmieniac jak to tylko wmaluchu jezdzi? co nie

moze wam kawe zaparzyc?

Mozesz skoczyc po cole bo kawy nie lubie.
A cena naprawde taka ze nikt tego nei kupi zobacz na centomani po ile oni sprzedaja...